transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-08-2011

AdePlast a pornit fabrica de polistiren de la Ploiesti

AdePlast a pornit fabrica de polistiren de la Ploiesti Compania AdePlast a anuntat pornirea celei mai automatizare linii de productie de polistiren la nivel national. Până la sfârsitul lunii august facilitatea se află în probe tehnologice, urmând ca din septembrie să poată produce la capacitate maximă de 120 metri cubi pe oră, capacitatea anuală ajungând la 700 000 metri cubi.


Investitia doar echipamente a fost de aproximativ 3,7 milioane de euro, iar în total suma a depăsit 4 milioane de euro, din surse proprii. Echipamentele din fabrică sunt tehnologie de ultimă oră la nivel european, având provenientă din Ialia, Austria si Slovenia.


“Extinderea capacitătilor de productie AdePlast nu se opreste aici. Până în 2012 vom dezvolta în Moldova o zonă industrială de productie pe tiparul deja consacrat al AdePlast, în care vom investi peste 10 milioane de euro” precizează Marcel Bărbut proprietarul AdePlast.


În luna august AdePlast a anuntat semnarea unui parteneriat cu CEC Bank – Protocolul pentru Termoizolarea României (PTR). Acest program vine în sprijinul asociatiilor de locatari la nivel national pentru izolarea blocurilor.


PTR prevede ca CEC Bank să acorde credite cu dobândă subventionată pentru asociatiile interesate să efectueze astfel de lucrări, acestea trebuind să acopere, din fonduri proprii, doar o treime din valoarea lucrării.Adeplast este cel mai important producător român de adezivi si mortare uscate, cu două facilităti de productie dezvoltate la nivel national, o fabrică la Ploiesti si una la Oradea. Capacitatea totală de productie pentru sectorul mortarelor se ridică la 700.000 de tone anual.


Productia de vopsea, tencuieli decorative si de adezivi speciali în stare umedă se ridică la 80.000 de tone. Unitatea de productie de vopseluri si tencuieli decorative este una dintre cele mai moderne la nivel national, fiind inaugurată la începutul anului 2009 la Oradea..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lesa
Great post with lots of ipomrtant stuff.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar