transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-08-2013

AdePlast a preluat operatiunile din Romania ale producatorului german Schomburg

AdePlast a preluat operatiunile din Romania ale producatorului german Schomburg

Marcel Bărbuţ: “Această preluare a fost gândită ca o mutare de şah pe piaţa de produse speciale. Facem publice şi următoarele mutări: dublări ale cifrei de afaceri de la an la an pe acest segment”.

Coagularea sub brandul AdePlast a diverselor nişe din industria materialelor de construcţii continuă cu preluarea operaţiunilor din România a producătorului german Schomburg. În luna august AdePlast a semnat preluarea licenţei, producţiei şi distribuţiei pe piaţa autohtonă a producătorului german.

Grupul de companii Schomburg este prezent în România din 2005 cu facilităţile de producţie localizate în Ploieşti. Germanii de la Schomburg sunt cunoscuţi pentru dezvoltarea de sisteme complete de produse pentru constructii şi anume:  sisteme de hidroizolaţii, sisteme epoxidice, sisteme de reparatii şi aditivi pentru betoane şi mortare. Dintre mărcile Schomburg care vor fi oferite şi de AdePlast enumerăm: AQUAFIN CJ – sistem de etanşare rosturi, COMBIFLEX – sistem de etanşare pivniţe şi subsoluri, THERMOPAL – sistem renovare/asanare,  CRISTALLIT – adezivi speciali pentru piatră naturală, AQUAFIN - 2K/M – adezivi speciali flexibili pentru terase şi balcoane.  Toate aceste produse vor avea destinaţii speciale putând fi utilizate la construcţii, consolidări şi renovări de şcoli, grădiniţe şi creşe, spitale şi centre de recuperare, centre de welness şi spa, unităţi de alimentaţie publică, spaţii din industria alimentară, infrastructură rutieră şi feroviară.

“Pentru noi strategia de dezvoltare pe piaţa românească este destul de clară acum după acordul cu AdePlast.

Din punct de vedere al paşilor ulteriori şi necesari, cooperarea cu AdePlast este un pas corect şi natural”, declară Alexander Weber, managing partner al Grupului Schomburg.

„Prin preluarea producţiei şi distribuţiei produselor şi sistemelor Schomburg sfera noastră de competenţe se extinde pe o nişă pe care intenţionam să ne dezvoltăm rapid. Cu acest pas, AdePlast devine jucătorul cu cea mai vastă listă de produse pe care le fabrică în România. Practic, suntem capabili să oferim un pachet complet de produse atât pentru clientul casnic, cât şi pentru beneficiarul industrial. Cu produsele marca Schomburg vizăm un nivel al business-ului de peste 700.000 euro în primul an de activitate. Preluarea  Schomburg fost gândită ca o mutare de şah pe piaţa de produse speciale. Facem publice şi următoarele mutări: dublări ale cifrei de afaceri de la an la an pe acest segment” declară Marcel Bărbuţ, CEO AdePlast.

„Dorinţa AdePlast de a ne situa confortabil în poziţia de lider de piaţă în România şi de jucător zonal pe acest segment de business, ne obligă să urmărim orice tendintă şi evoluţie din piaţa materialelor de construcţii. O atare situaţie nu este deloc comodă, ci ne obligă la investiţii permanente. Sperăm că exemplul nostru va inspira o nouă generaţie de antreprenori români să construiască companii autohtone până la nivelul ca care să devină competitori zonali importanţi” precizează Marcel Bărbuţ.

Compania Schomburg a fost înfiinţată în 1937 de Albert Schomburg în Detmold, Germania ca o companie profilată pe comerţ cu materiale de construcţii. În 1949 este pornită prima capacitate ce producea aditivi pentru mortare ţi betoane. În 1964 compania se extinde în Elveţia deschizând drumul expansiunii capacităţilor de producţie dincolo de hotarele Germaniei. În 1966 sub brandul Aquafin este lansată gama de produse speciale de tratare şi etanşare a betonului, brand ce se va dezvolta şi transforma în grupul de firme specializate Aquafin International GmbH. Procesul de dezvoltare şi creare de noi capacităţi de producţie a continuat capătând un nou avânt după căderea blocului comunist, anul 1991 marcând deschiderea primei fabrici în Polonia. În 2004 Schomburg păşeşte pe noi continente şi deschide  o capacitate în SUA urmată, în 2007, de o alta în India.

În prezent Grupul SCHOMBURG este prezent cu peste 33 reprezentanţe comerciale sau capacităţi de producţie în peste 40 de ţări de pe toate continentele lumii.
AdePlast este cel mai important producător român materiale de construcţii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.
 
Oradea. Capacitatea de producție este de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea  şi tencuieli decorative pe an  şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă și capacitatea de producție de polistiren grafitat în coobranding cu firma BASF.

Ploiești. Pe platforma industrială de la Ploieşti se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 700.000 de metri cubi, o line de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cub, la care se adaugă  o fabrica de vopsea, tencuieli decorative şi lacuri şi emailuri pe bază de apă, cu capacitate de 50.000 tone pe an.

Roman. AdePlast deţine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone şi în amenajare  o linie de producţie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
link building
JXjqzP Very informative article post.Really looking forward to read more. Really Cool.
Manikant
You are like my beloved Buffalo Bills. In more ways than you might think (at least to me that's a good thing!). Also, might I sugsegt Jennifer Denrow's California (Four Way Books). This book. Her poems. My husband and I tried to pay her to read them to us in bed. Also, it's interesting to me, as a person raised in poetry in graduate school, (although I abandoned writing it, although not really, not for myself) how much I'm hearing about Sharon Olds these days. Her name was synonymous (for reasons I never understood) with Billy Collins which meant bad she's NEVER MENTIONED or at least wasn't in my grad programs. I, personally, am happy that more people are bringing her up.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar