transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-06-2023 4.6562 lei 4.9696 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-06-2014

AdePlast a produs deja 1 milion de tone de adezivi si mortare uscate in fabrica de la Ploiesti

AdePlast a produs deja 1 milion de tone de adezivi si mortare uscate in fabrica de la Ploiesti

AdePlast a produs, în perioada septembrie 2008 - iunie 2014 în fabrica de adezivi si mortare uscate de pe platforma din Ploiesti, peste 1 milion de tone de produs finit. Capacitatea de productie a fabricii instalate este de 450.000 tone/an, iar lunile la care fabrica este obligată să lucreze aproape de capacitatea maximă sunt iulie-septembrie. Dacă ar fi să calculăm cantitatea produsă, în saci de 30 kg, ar fi vorba de aproape 34 milioane de saci, câte unul pentru pentru fiecare bulgar, român sau moldovean.

”Dincolo de cantitatea impresionantă de material produs pe platforma din Ploiesti si vândută către români, bulgari, moldoveni, greci, libanezi sau chiar italieni, este foarte important pentru noi numărul mic, aproape insignificant, de erori de calitate care s-au întors către AdePlast. Este o performantă neegalată încă pe această piată. Când fac contabilitatea la ce am produs aici, realizez că planul nostru investitional pentru dezvoltare si inaugurarea fabricilor din anii trecuti, de pe cele trei platforme industriale, nu au fost proiecte ambitioase, ci foarte realiste.  Doar aplicând aceeasi strategie de business, ne iese din calcule că si fabricile de vopsea, inaugurate recent, vor înregistra performante asemănătoare” declară Marcel Bărbut, CEO AdePlast.

Fabrica de adezivi si mortare uscate de pe platforma industrială de la Ploiesti a fost inaugurată în septembrie 2008, după o primă investitie de aproximativ 20 milioane de euro.

Ulterior, au fost investite aici alte câteva milioane de euro pentru cresterea si diversificarea capacitătii de productie si modernizarea fabricii. Fabrica este una dintre cele mai moderne fabrici la nivelul AdePlast dar si la nivel european.

AdePlast a înregistrat în primele 3 luni ale anului o cifră de afaceri de 47,2 milioane de lei, în crestere cu 65 procente fată de aceeasi perioadă a anului trecut.

AdePlast este cel mai important producător român materiale de constructii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploiesti si Roman.
 

Oradea. Capacitatea de productie este de 250.000 de tone adezivi si mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea  si tencuieli decorative pe an  si 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă si capacitatea de productie de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.
 

Ploiesti. Pe platforma industrială de la Ploiesti se află o fabrică de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 1.050.000 de metri cubi, o line de productie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cub, la care se adaugă  fabrica de vopsea, tencuieli decorative si lacuri si emailuri pe bază de apă, cu capacitate de 50.000 tone pe an.
 

Roman. AdePlast detine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone si  o linie de productie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Subash
LRH20100908Whenever searching for the right for oeslnef, make sure to keep the storage needs in focus and not get carried away by the endless options in designs and other appeals of the . While one might have their hearts set on the petite clutches, remember your needs and the items that you need to carry around prior to making purchase and look for the and design details that offer better solutions. For the items like the makeup kits, books, credits cards and other stuff, women would require storing slots in their , to manage their belongings in a hassle free manner.The brands and designers of the in the recent era are making use of the various materials and the colors to come up with the impressive designs in the that can lure any women into buying them. But, a sad little fact is that not all the women can afford the high rates of these bags. However, this does not bother many of them much, as the options for the handbags are endless in the markets, both in the real world and the virtual markets. While most of the women sift through the catalogues and the collections of the various retails, there are others who would like to seek their options of the handbags online by allowing themselves to save time and energies and making the most of the discount offers extended by the online handbag retail stores around the year.
crorkz
UZvF4s Looking forward to reading more. Great article.Much thanks again. Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar