transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-01-2016

AdePlast isi propune o crestere de minim 5% in 2016, dar spera la mai mult

AdePlast isi propune o crestere de minim 5% in 2016, dar spera la mai mult

Anul 2015 a adus o crestere de peste 5% pe toate diviziile de productie a companiei AdePlast. Cea mai mare crestere s-a înregistrat la productia de polistiren, unde a fost atins un record de 980.000 de metri cubi.

“În 2016 vom depăsi cu sigurantă 1.000.000 de metri cubi, interesant fiind faptul că firmele din constructii si beneficiarii finali se concentrează din ce în ce mai mult pe produse de calitate, în detrimentul pretului cel mai mic. Asta se vede si în vânzările noastre, unde avem cresteri masive înregistrate la polistirenul EPS 80 + si scăderi pe segmentul EPS 50. Este semnul că în constructii era pretului cel mai mic a apus. Acum a venit, în sfârsit, momentul calitătii. Acesta este si semnalul pe care îl vor primi partenerii nostri de afaceri la întâlnirea anuală din acest week-end. Din semnalele primite până acum de la parteneri este posibil ca în 2016 să crestem cu cel putin 5%.

Însă evolutia pozitivă anuntată în constructii ne poate duce si la un avans cu două cifre, al cifrei de afaceri”, declară Marcel Bărbut, proprietar AdePlast

În 2015, AdePlast a raportat o cifră de afaceri de 305,7 milioane de lei si cu un profit net de 13 milioane lei, nivelul EBITDA fiind de 46 milioane lei. Cresterea cifrei de afaceri fată fată de anul precedent a fost de 1,75%. “Diferenta fată de cresterea pe diviziile de productie s-a îregistrat deoarece în 2015 am fost nevoiti să renuntăm la comercializarea de polisitiren extrudat (XPS), pe care nu-l produceam în fabricile noastre. Desi era un business cu un rulaj bun, a devenit nerentabil din punct de vedere al resurselor  implicate. În plus, strategic vorbind,  am concentrat toate resursele companiei pe productia proprie. Astfel, diviziile interne au reusit să recupereze destul de bine cifrele pe care le înregistram în trecut din XPS”, precizează Marcel Bărbut.

Cuvânt cheie AdePlast în 2016 – “dezvoltare”

În 2016 AdePlast îsi redefineste conceptul de dezvoltare. “Analizăm piata în vederea achizitiei de producători de materiale de constructii similare cu ale noastre sau complementare. De asemenea, vom revigora proiectul nostru pentru constructia fabricii de vată bazaltică, care va avea o locatie strategică ce va permite accesul usor în afara granitelor, 60 de procente din productie fiind destinate exportului”,  precizează Marcel Bărbut.

În 2014, compania AdePlast a intentionat să construiască o fabrică de vată bazaltică, pentru care s-a calificat pentru un ajutor de stat în valoare de 7,3 milioane de euro. “Cu toate că am avut acest sprijin, am decis atunci să punem pauză în proiect deoarece furnizorii de echipamente la acel moment nu puteau să ne ofere decât tehnologii de productie destul de poluante pe bază de cocs si gaz, dar care erau totusi în limitele legii. Însă, cum este normal, cadrul legislativ cu privire la poluare devine din ce mai restrictiv si ne-ar fi putut crea probleme în viitor. La această situatie s-a adăugat si responsabilitatea noastră fată de mediu care ne-a făcut tot timpul să alegem cele mai noi tehnologii de productie. Asa am decis că nu putem investi într-o industrie depăsită tehnologic, care nu are perspective. Acum lucrurile s-au schimbat, iar investitia pe care o vom face va fi una extrem de modernă. Practic vom aduce noutăti revolutionare în această industrie”, explică Marcel Bărbut.

În ceea ce priveste finantarea pentru noua fabrică Marcel Bărbut adaugă: “vom apela la resurse proprii, dar si la un nou ajutor de stat si mai ales sprijin bancar. În luna decembrie vom achita integral un credit de investitii din 2008, pentru care am avut o rată destul de consistentă. Astfel, în 2017 o vom putea lua de la capăt cu noi investitii. De asemenea, o bună parte din investitiile mai vechi vor fi amortizate”. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Bishop
Buna, Sunt Episcopul T.D Jakes, un creditor īmprumut privat, care oferă īmprumuturi oportunitate de viață timp. Ești īn nici un fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un īmprumut de consolidare a datoriei, de construcții, credit imobiliar, refinanța, personal, scop de afaceri sau bani de urgență? Ești un om de afaceri sau femeile care se gāndesc extinderea dvs. de afaceri, oferind de īmprumuturi de orice tip. Daca sunteti interesati sa ne contactati astăzi prin (bishopjakesloancompany@gmail.com)
Florin
Oportunitate revolutionara pentru toti! Nu stiu daca ai vazut pana acum aceasta oferta, dar te asigur ca e cea mai serioasa la ora actuala! Suntem acum un fenomen in Romania, pentru ca oamenii s-au convins de eficienta acestui sistem, oameni care deja au incasat bani si i-au si cheltuit! Acum poti si tu sa incepi! Te astept sa imi ceri detalii la adresa mea de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar