transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-10-2012

AdePlast la noua luni: 26% crestere si 17 milioane de euro investitii

AdePlast la noua luni: 26% crestere si 17 milioane de euro investitii Compania AdePlast a înregistrat în primele nouă luni o cifră de afaceri de aproximativ 140 milioane de lei, în crestere cu aproape 26 de procente fată de aceeasi perioadă a anului trecut. “Ne aflăm în grafic cu tinta de crestere pe care ne-am proiectat-o la începutul anului, care a fost de 25 de procente. La septembrie stăm foarte bine si la capitolul profit, în sensul că acesta ni s-a dublat, de la 5,2 milioane lei, cât înregistram în 2011, la 10,9 milioane lei în această lună. Cresterile se datorează diversificării grupelor de produse ale AdePlast si în special productiei de polistiren. În primul nostru an de activitate au iesit pe poarta fabricii de la Ploiesti 250.000 de metri cubi”, declară Marcel Bărbut, proprietarul AdePlast.

Până la sfârsitul anului compania are bugetate investitii totale de aproximativ 17 milioane de euro. “Cea mai mare parte a banilor merg către dezvoltarea platformei industriale de la Roman. Acolo vom începe productia de mortare în primăvară si nu excludem demararea constructiei la o nouă fabrică de polistiren care să deservească zona Moldovei.
Până la sfârsitul anului vom inaugura o linie de polistiren grafitat în hala nouă de la Ploiesti si vom începe montarea liniei de productie de polistiren la Oradea”,  precizează Marcel Bărbut.

Prin instalarea noilor linii, AdePlast ajunge la o capacitate 1.100.000 metri cubi de polistiren anual, compania devenind practic cel mai important producător national de polistiren, din punct de vedere al capacitătii de productie si al acoperirii nationale.

În ceea ce priveste investitiile noi, compania AdePlast si-a mai bugetat dezvoltarea unei fabrici de vopsea si tencuieli la Ploiesti în valoare de 6 milioane de euro, în acest moment constructia halei fiind deja terminată.

AdePlast este cel mai important producător român de adezivi si mortare uscate, cu două facilităti de productie dezvoltate la nivel national, o fabrică la Ploiesti si una la Oradea. Capacitatea totală de productie pentru sectorul mortarelor se ridică la 700.000 de tone anual. Productia de vopsea, tencuieli decorative si de adezivi speciali în stare umedă se ridică la 80.000 de tone.

Unitatea de productie de vopseluri si tencuieli decorative este una dintre cele mai moderne la nivel national, fiind inaugurată la începutul anului 2009 la Oradea. Începând cu anul 2011 AdePlast a pus în functiune o fabrică de polisitern expandat la Ploiesti, cu o capacitate de productie de 700.000 metri cubi pe an, iar în 2012 au fost achizitionate utilajele pentru dotarea unor noi facilităti de productie de polistiren la Ploiesti si Oradea, capacitatea crescând la 1.100.000 metri cubi anual. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Salama
I've never been on a missions trip sadly, I've whecatd MANY groups go out from the various churches we've been at, and although I have always wanted to go...my stage of mommy-hood or career wise... it hasn't worked out! I am involved in outreach locally, and truly if you reach your hand out to pull up a neighbour who has fallen the impact is felt whether it's across the street or across the world! Great post! My bff adopted both of her children from just outside of Durban :)
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar