transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-04-2012

AdePlast ofera premii de peste 100.000 de euro intr-o campanie promotionala

AdePlast ofera premii de peste 100.000 de euro intr-o campanie promotionala AdePlast a demarat din 23 martie 2012 o campanie de comunicare sub numele “Cautăm meseriasi buni la toate” cu premii în valoare totală de peste 100 de mii de euro. Campania de comunicare a promotiei, valabile între 23 martie si 23 octombrie, intră pe TV cu spoturi de 10 si 20 de secunde, este vizibilă la raft si pe un landingpage aflat pe site-ul AdePlast. Spoturile vor fi difuzate pe statiile TV Antena 1, Antena 3, Realitatea TV, TVR 1, TVR 2, B1TV, MGM, OTV, Sport 1, Dolce Sport, Etno, Taraf, Zone Reality si Universal Channel.

Campania va consta într-o tombolă cu sute de premii în fiecare zi (LCD-uri, tablete si telefoane) si va culmina prin cele trei mari premii puse la bataie. Este vorba de 3 Dacii Pickup complet dotate pentru ca meseriasii câstigători să poată porni o actiune de antreprenoriat. Astfel, AdePlast o “să-i facă sefi!”.

”Cele trei extrageri ale autoturismelor oferite ca premii vor avea loc în 1 iunie, 1 august si 1 noiembrie si vor fi anuntate prin intermediul unor stiri difuzate de postul Realitatea TV. Vom completa campania prin tipărirea a mii de postere, stikere si wobblere”, declară Marcel Bărbut.

Prin acestă campanie “AdePlast îsi propune pentru 2012 o noua abordare a clientului final.
Actiunile propuse pentru acest an sunt deja concertate în primul rând pe clientul final: meseriasul”, declară Marcel Bărbut.

Într-o piată concurentială, bazată din păcate pentru clientul final doar pe pret, AdePlast, lider pe segmentul mortarelor uscate, iese din tiparul “cel mai mic pret” si premiază consumatorii care au înteles că în această bransă mai important ca pretul este calitatea lucrării executate în ansamblu. “AdePlast vrea să multumească pe parcursul intregului an atât clientilor săi fideli, cât si grupului nou de clienti care vor să se angreneze în această miscare a noastră care sustine profesionalismul si calitatea” sustine Marcel Bărbut. Calitatea produselor AdePlast este garantată de cele mai noi fabrici din România de mortare, vopsea si polistiren în care au fost investiti zeci de milioane de euro în ultimii 5 ani.

2011 a însemnat pentru AdePlast o crestere a cifrei de afaceri de 12,5 procente fată de 2010 (până la 143 de milioane de lei), în conditiile unei cresteri generale a pietei constructiilor de maxim 5 procente.
AdePlast este cel mai important producător român de adezivi si mortare uscate, cu două facilităti de productie dezvoltate la nivel national, o fabrică la Ploiesti si una la Oradea. Capacitatea totală de productie pentru sectorul mortarelor se ridică la 700.000 de tone anual.

Productia de vopsea, tencuieli decorative si de adezivi speciali în stare umedă se ridică la 80.000 de tone. Unitatea de productie de vopseluri si tencuieli decorative este una dintre cele mai moderne la nivel national, fiind inaugurată la începutul anului 2009 la Oradea. Începând cu anul 2011 AdePlast a pus în functiune o fabrică de polisitern expandat la Ploiesti, cu o capacitate de productie de 700.000 metri cubi pe an..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kenji
Este absolut jennat. Suntem specialisti in furaciuni si pe plan viral vad. Diferenta dintre clipul lor si al nostru este ca al lor este cool iar al nostru este penibil. Ei au vedete adevarate care transmit mesajul pe bune iar noi o avem pe Luminita care palpaie sa se stinga. Efectul acestui clip asupra mea este sa nu votez si sa nu ma mai uit la el niciodata.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar