transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-05-2013

AdePlast porneste fabrica de polistiren de la Oradea cu investitie de 3,2 milioane de euro

AdePlast porneste fabrica de polistiren de la Oradea cu investitie de 3,2 milioane de euro

AdePlast a inaugurat la Oradea o nouă fabrică de polistiren, cu o investitie de 3,2 milioane de euro, pentru o capacitate de productie de 700.000 metri cubi pe an.  Astfel, prima platformă industrială  a AdePlast este finalizată si complet operatională, fiind compusă din trei fabrici diferite (adezivi, vopsele, polistiren).

“Unitatea de la Oradea este cea de-a doua fabrică de polistiren din portofoliul nostru industrial, după cea de la Ploiesti, care include si o linie de polistiren grafitat de 150.000 metri cubi pe an. În iunie vom porni încă o unitate similară la Roman. Practic, cu cele trei noi fabrici de polistiren expandat si cu linia de polistiren grafitat vom ajunge la o capacitate de productie de 2.250.000 metri cubi anual. Dezvoltarea celorlalte platforme industriale de la Ploiesti si Roman continuă pe tot parcursul acestui an, pentru iulie având programată deschiderea fabricii de vopsele de la Ploiesti”, declară Marcel Bărbut, CEO AdePlast.

Programul investitional pe care AdePlast l-a demarat anul trecut a avut în vedere o împărtire strategică a unitătilor sale de productie.  Astfel, gratie celor cele trei platforme, care sunt sustinute cu o investitie de peste 22 de milioane de euro, AdePlast si-a optimizat fluxurile de livrare în asa fel încât fiecare zonă geografică beneficiază de acoperire totală. Indiferent dacă livrarea se face la un partener din România sau la unul din afara tării, marfa este produsă pe platforma cea mai apropiată si este distribuită la client într-un timp foarte scurt.Dincolo de avantajul competitiv pe care îl are acum AdePlast, datorită acestor investitii, compania devine un angajator cu peste 250 de salariati la nivelul întregii tări. “Angajatii AdePlast sunt o resursă extrem de importantă pentru că nivelul de tehnologie din fabricile noastre este unul extrem de avansat. Deci fiecare persoană care intră în fabricile noastre trebuie să-si însusească un nivel important de cunostinte pentru a face fată fluxului de productie. Finalizarea întregului proiect din 2013 va creste, cu sigurantă, numărul de angajati ai AdePlast” declară Marcel Bărbut.

Odată cu deschiderea noii fabrici de la Oradea, AdePlast si va consolida pozitia pe piata din Ungaria si din Vestul Europei. „Exportul este o directie strategică pe care ne dorim să dezvoltăm puternic în următorii ani. Bulgaria, Moldova, Ucraina, Ungaria, Austria, Germania sau Libanul sunt piete pe care vom fi din ce în ce mai prezenti cu produsele noastre, în primele 4 luni, având deja o crestere a exporturilor de 49 procente fată de aceeasi perioadă a anului trecut”,  precizează Marcel Bărbut.

AdePlast este cel mai important producător român materiale de constructii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploiesti si Roman.
Oradea. Capacitatea de productie este de 250.000 de tone adezivi si mortare uscate, 20.000 de tone de vopsea si tencuieli decorative pe un schimb si 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă si capacitatea de productie de polistiren grafitat în coobranding cu firma BASF.
Ploiesti.

Pe platforma industrială de la Ploiesti se află o fabrică de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 700.000 de metri cubi, o line de productie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cubi, iar de la jumătatea anului intră în productie fabrica de vopsea, tencuieli decorative si lacuri si emailuri pe bază de apă.
Roman.

AdePlast detine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone si în amenajare  o linie de productie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar