transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-03-2013

AdePlast se organizeaza in trei divizii de business cu un nou management

AdePlast se organizeaza in trei divizii de business cu un nou management

În 2013, AdePlast îsi finalizează noua structură de dezvoltare sub forma a trei platforme industriale situate în trei regiuni strategice ale tării. Pe platforma de la Oradea, unde se afla prima fabrică de mortare uscate a producătorului român de materiale de constructii, acum functionează trei facilităti de productie, între timp adăugând-se o fabrică de vopsele si tencuieli decorative în 2008 si o fabrică de polistiren expandat în 2012. „Din această fabrică deservim acum exclusiv partea de Vest a României, la fel de bine ca pietele externe precum Ungaria, Austria sau Gemania” declară Marcel Bărbut, CEO AdePlast.

Din Ploiesti, unde se află a doua zonă industrială, AdePlast alimentează piata din Sudul tării,  Sudul Europei, dar si Libanul. Aici se găseste o fabrică de mortare uscate din 2008, una de polistiren expandat din 2011, dar si o linie de polistiren grafitat de anul trecut. De la jumătatea lui 2013 va porni si fabrica de vopsele si tencuieli decorative pentru care au fost deja achizitionate echipamentele.

Cea mai nouă platformă industrială a AdePlast se află în faza finală de constructie la Roman. De aici se va livra către partea de Est a tării, Republica Moldova si Ucraina.

„Finalizarea investitiilor demarate în 2012 este prevăzută pentru jumătatea acestui an.

Aceste investitii depăsesc 20 de milioane de euro, bani pe care i-am luat de la banci si din fonduri proprii. Scopul acestui demers este acela de a ne consolida pozitia de lider de piată pe segmentele pe care activăm si, evident, vizăm pietele din Europa dezvoltată si zona arabă”, precizează Marcel Bărbut.
Un astfel de gigant industrial avea nevoie de o nouă organizare. Astfel, AdePlast va functiona din acest an pe noi baze. Afacerea se dezvolta pe trei directii de business: Divizia Termosistem, Divizia Vopsele si Divizia de Adezivi si Mortare Uscate.

„De anul acesta business-ul cu vopsele al AdePlast se află în grija lui Bogdan Pîrvu, un manager cu state vechi în piata de vopsea din România, iar afacerile diviziei de termosistem sunt în grija unui inginer care a dezvoltat piata autohtonă a termoizolatiilor, în persoana lui Octavian Nicula. Eu voi rămâne să mă ocup în continuare de dezvoltarea pe partea de adezivi si mortare uscate. Practic, din iunie, când pornesc din plin  toate motoarele investitiilor noastre, fiecare dintre cei trei directori de divizii are de gestionat business-uri care însumate vor depăsi 50 de milioane de euro la finalul lui 2013”  precizează Marcel Bărbut.

Bogdan Pîrvu îsi propune ca în următorii trei ani să ridice business-ul cu vopsele al AdePlast în topul producătorilor autohtoni. În CV-ul sau se află nume precum Kober, la care a activat ca adminstrator până în 2004. Bogdan Pîrvu a experimentat antreprenoriatul pe piata de distributie de vopsele, până în 2010 si managementul vânzărilor pe segmentul de conturi speciale (hypermarket si DIY) pentru compania TE-MA România, important producător român de materiale tehnico-sanitare. Bogdan Pîrvu are 38 ani, a absolvit în 1996 Facultatea de Management Financiar Contabil în 1996, în 2007 obtinând un master în administrarea afacerilor.

Octavian Nicula are o experientă de 10 ani în domeniul în care functionează Divizia Termosistem a AdePlast. La Austrotherm a lucrat din 1999 până în 2002 ca director de vânzări si apoi ca director general, iar la Saint Gobain Isover s-a ocupat de departamentul de vânzări la nivel national până în 2009.

„Cu cei 2,3 milioane de metri cubi capacitate de productie care va fi instalată în cele trei fabrici de polistiren ale AdePlast, Divizia de Termosistem  devine cel mai mare jucător din România pe această piată. Avem în plan dezvoltarea de noi produse si extinderea portofoliului către alte tehnologii termoizolante” declară Octavian Nicula.

AdePlast este cel mai important producător român de adezivi si mortare uscate, cu două facilităti de productie dezvoltate la nivel national, o fabrică la Ploiesti si una la Oradea. Capacitatea totală de productie pentru sectorul mortarelor se ridică la 700.000 de tone anual. Capacitatea de productie pentru vopsele, tencuieli decorative si adezivi speciali în stare umedă se ridică la 20.000 de tone pe un schimb.

Unitatea de productie de vopsele si tencuieli decorative este una dintre cele mai moderne la nivel national, fiind inaugurată la începutul anului 2009 la Oradea. Începând cu anul 2011 AdePlast a pus în functiune o fabrică de polisitern expandat la Ploiesti, cu o capacitate de productie de 700.000 metri cubi pe an, iar în 2012 au fost achizitionate utilajele pentru dotarea unor noi facilităti de productie de polistiren la Ploiesti si Oradea, capacitatea crescând la 1.100.000 metri cubi anual. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componentede de bază  realizate în fabricile proprii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar