transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-03-2012

AdePlast si-a desemnat consultantii pentru 2012

AdePlast si-a desemnat consultantii pentru 2012 Primele două luni din 2012 au adus o situatie contrastantă pentru piata mortarelor, dată fiind vremea relativ bună din ianuarie, dar nefavorabilă oricărei activităti de productie din februarie.

“După un plus de peste 30 de procente în ianuarie fată de aceeasi lună a anului trecut, înghetul din februarie ne-a permis desenarea în liniste a strategiilor de dezvoltare pe 2012, un an cu investitii ample pentru AdePlast. Astfel, am semnat continuarea colaborării pe zona de auditare cu Deloitte, iar, pentru zona de comunicare am ales pentru al patrulea an consecutiv cu agentia LinksPR. Ambele companii sunt furnizori de servicii esentiale pentru un business matur, precum AdePlast, într-o piată atât de concurentială ca cea în care ne desfăsurăm noi activitatea”, declară Marcel Bărbut, proprietarul AdePlast.

Pentru 2012 AdePlast are în plan deschiderea celei de-a treia fabrici combinate de materiale de constructii – mortare, polistiren si vopsea – în inima Moldovei, la Roman. Această noua facilitate de productie va ajuta compania autohtonă să acopere cu costuri mult mai mici întreaga zonă de Est si Nord-Est a tarii, dar si să deservească în conditii de rentabilitate clienti din Republica Moldova sau Ucraina.

„Asa se întâmplă că pentru 2012, în varianta optimistă de buget am prevăzut o crestere de peste 20 de procente. Cresterea este perfect plauzbilă dacă ne gândim ca în 2011 AdePlast a crescut peste 12 procente pe o piată de-a dreptul amortită, mai mult, guvernată de scăderi masive de pret” precizează Marcel Bărbut.

Investitiile de peste 10 milioane de euro de la Roman vin după o analiză sustinută a pietei constructiilor din România si din tările limitrofe unde AdePlast exportă deja.
“Cunoasterea în detaliu a pietelor unde exportăm ne-a permis o proiectie pertinentă a posibilitătilor de dezvoltare si a necesitătilor din ce în ce mai mari din zonă” declară Marcel Bărbut. Pe de altă parte, piata autohtonă a materialelor de constructii suferă, iar o consecintă directă a luptei pe pret din 2011 – si nu una pe calitate, cum ar fi terbuit – se materializează prin cresterile de pret deja înregistrate în 2012.

„AdePlast a efectuat deja o crestere de pret de circa 5 procente si estimăm că va exista si o doua etapă de scumpiri. Va fi un plus de încă 5 procente la pretul produselor noastre în prima parte a trimestrului 2 din acest an”, adaugă Marcel Barbut.

AdePlast este cel mai important producător român de adezivi si mortare uscate, cu două facilităti de productie dezvoltate la nivel national, o fabrică la Ploiesti si una la Oradea. Capacitatea totală de productie pentru sectorul mortarelor se ridică la 700.000 de tone anual. Productia de vopsea, tencuieli decorative si de adezivi speciali în stare umedă se ridică la 80.000 de tone.

Unitatea de productie de vopseluri si tencuieli decorative este una dintre cele mai moderne la nivel national, fiind inaugurată la începutul anului 2009 la Oradea. Începând cu anul 2011 AdePlast a pus în functiune o fabrică de polisitern expandat la Ploiesti, cu o capacitate de productie de 700.000 metri cubi pe an..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar