transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-05-2012

Afaceri cu 20% mai mari si noi investitii la AdePlast dupa 4 luni din 2012

Afaceri cu 20% mai mari si noi investitii la AdePlast dupa 4 luni din 2012 "Primele 4 luni din 2012 au fost luni de crestere organica si consistenta pentru AdePlast. Avansul pe care l-am inregistrat fata de aceeasi perioada a anului trecut este de peste 21 de procente, cifra de afaceri a AdePlast a ajuns, astfel, in aceste primele 4 luni din 2012, la 35 milioane lei", declara Marcel Barbut, din partea AdePlast.

Cresterea cifrei de afaceri a companiei este un rezultat direct al investitiilor in tehnologie pe care le-a derulat AdePlast in acesti ani de criza economica, investitii care continua si in 2012. "Anul trecut am derulat investitii de peste 4 milioane de euro si am reusit sa scoatem profit, chiar daca in piata noastra s-au operat scaderi importante de pret la produse. Anul acesta am crescut sanatos chiar si, dupa ce in primele luni, am operat o crestere a preturilor cu circa 5 procente. Cresterile de pret au fost cauzate de marirea pretului la energie, materii prime sau, mai nou, de deprecierea leului", declara Marcel Barbut.

in perioada urmatoare AdePlast va mai opera o crestere de pret la produse de circa 5 procente. "Gratie tehnologiei pe care o detinem pe toate cele trei segmente de productie, mortare uscate, vopsea si polistiren suntem obligati sa pastram calitatea materiei prime, astfel ca nu exista rabat de la calitatea produselor pe care le ducem in piata. Un revers al medaliei este acela ca suntem obligati sa marim pretul atunci când furnizorii nostri de materii prime sau cei de energie maresc preturile.
Calitatea vine cu un pret pe care meseriasii au inceput sa inteleaga ca trebuie platit. Piata noastra se deplaseaza usor spre o zona in care calitatea produsului incepe sa conteze", explica Marcel Barbut.

Pentru acest an AdePlast si-a bugetat investitii de 12 milioane de euro. "Am demarat ce-a de-a treia fabrica a AdePlast la Roman, insa mai avem o investitie in Ploiesti care va fi finalizata tot in 2012. Ne-am asteptat de la fostul Guvern sa ne sprijine intr-un proiect investitional in baza legilor in vigoare, asa cum a facut-o cu multe companii multinationale. Cu toate ca aveam un plan de investitii in derulare si ca in acest an vom angaja 50 de oameni la Roman, fostul Guvern a decis ca suntem mai putin importanti decât companiile care vin din afara si primesc facilitati in baza acelorasi legi. Totusi, prin forte proprii, programele invstitionale sunt pe un fagas normal, deci deja in derulare", mentioneaza Marcel Barbut.

AdePlast este cel mai important producator român de adezivi si mortare uscate, cu doua facilitati de productie dezvoltate la nivel national, o fabrica la Ploiesti si una la Oradea.

Capacitatea totala de productie pentru sectorul mortarelor se ridica la 700.000 de tone anual. Productia de vopsea, tencuieli decorative si de adezivi speciali in stare umeda se ridica la 80.000 de tone.

Unitatea de productie de vopseluri si tencuieli decorative este una dintre cele mai moderne la nivel national, fiind inaugurata la inceputul anului 2009 la Oradea. incepând cu anul 2011 AdePlast a pus in functiune o fabrica de polisitern expandat la Ploiesti, cu o capacitate de productie de 700.000 metri cubi pe an..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar