transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-11-2023 4.5369 lei 4.9702 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-04-2013

Ambient aniverseaza 20 de ani de activitate

Ambient aniverseaza 20 de ani de activitate

Ambient aniversează anul acesta două decenii de existentă. La ceas de sărbătoare, activitatea companiei românesti este încununată de succesul unei cresteri de aproximativ 47% a cifrei de afaceri în lei cumulate pe ultimii doi ani. 

Experienta acumulată în acesti ani validează Ambient ca fiind un partener serios, cu expertiză pentru oricare dintre segmentele sale de clienti, fie din zona de Retail sau cea de Profesional. Astfel, compania a depăsit cu succes obstacolele aduse de criza economică si de scăderea drastică a pietei de profil din perioada 2008 - 2010.

Istoria Ambient a început pe 3 februarie 1993, la initiativa lui Ioan Ciolan, sibianul care si-a propus să lanseze pe piată o companie cu 100% capital românesc si care să devină principalul aliat al constructurilor si al familiilor care doreau să construiască sau să renoveze locuinta.

Primul magazin din România de tip Do It Yourself

Evolutia lantului de centre comerciale a început imediat după deschiderea în 2002 a primului magazin de tip Do It Yourself din România, la Sibiu. În prezent, Ambient este reprezentat de 12 centre comerciale si 15 depozite de materiale de constructie si platforme logistice, situate în principal în zona Transilvaniei, în orasele: Alba-Iulia, Brasov, Gheorghieni, Târgu Mures, Baia-Mare, Cluj-Napoca, Medias, Sighisoara, Bistrita, Deva, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Satu-Mare, Sighet si Bucuresti. Echipa Ambient este formată din 1.600 de persoane, coordonate de la sediul central din Sibiu.


În orasele de influentă, Ambient estimează cota de piată la o medie de 35%.

Parteneriate pe termen lung

Principiul aplicat cu consecventă în aceste două decenii si care stă la baza afacerii Ambient este stabilirea de parteneriate pe termen lung si construirea sentimentului de încredere în relatiile cu toti colaboratorii săi. „Familia Ambient a crescut constant iar noi, dar si prietenii nostri, am căpătat încredere în ceea ce facem. Nu întâmplător acest cuvânt este foarte important pentru noi. Este foarte greu să inspiri încredere partenerilor si foarte usor să o pierzi. Din această cauză dorim să construim Încredere urmând constant valorile noastre în toate aspectele afacerii Ambient”, a declarat Ioan Ciolan, Director General al Ambient S.A.

Cresterea de 47% a cifrei de afaceri cumulate pe ultimii doi ani se datorează relatiilor trainice stabilite cu cei peste 3.000 de constructori, 170.000 de clienti posesori de Card Bonus, peste 11.000 de mesteri afiliati, precum si datorită unei oferte de mai bine de 40.000 de produse de la cei 700 de furnizori parteneri. De asemenea, luând în calcul stagnarea pietei de profil si faptul că această crestere s-a realizat fără extinderea retelei de centre comerciale, realizarea din acesti doi ani este cu mult mai spectaculoasă.

Peste 100.000 de familii au apelat la Programul Ambient Total

Anual, peste 3 milioane de persoane trec pragul centrelor Ambient. Compania oferă acestora servicii specializate de calitate, agenti dedicati, beneficii comerciale, preturi competitive si solutii integrate pentru proiectele de constructie sau de renovare. De-alungul timpului, Ambient a dezvoltat un concept integrat de business, atât pentru clientii persoane fizice, cât si pentru cei persoane juridice, motiv pentru care sunt acoperite cu succes ambele segmente.

Ambient este singura companie de pe piata de profil care poate oferi un program de complexitatea programului Ambient Total, prin care familiile care doresc să construiască sau să renoveze au un agent dedicat pe toată perioada proiectului, discount garantat si recomandări de mesteri si solutii. De la lansarea programului si până în prezent, peste 100.000 de familii si-au construit locuintele cu Programul Ambient Total.  

2013, pe trend ascendent

Dacă anul 2012 a adus o crestere de 14% a cifrei de afaceri în lei, pe o piată încercată de criza creditărilor de locuinte si de o întârziere a cresterii economice, si pentru 2013 Ambient are planuri ambitioase, si anume să mentină tendinta ascendentă, consolidându-si în acelasi timp pozitia deja obtinută în top 5 retaileri de bricolaj.

De asemenea, pentru a atinge acest obiectiv, Ambient a identificat două directii majore de actiune: vânzarea asistată (prin intermediul unei forte de vânzări stabile formată din agenti dedicati clientilor „business to business” si Ambient Total) si solutiile sale integrate pentru toate segmentele de clienti.

„Am investit si vom investi în continuare în showroom-uri care să ajute clientul să îsi vizualizeze proiectul înainte de implementare. Casa Demonstrativă, Galeria cu Idei, Showroom-ul de Instalatii, Showroom-ul de Mobilă - toate sunt solutii integrate si specializate, pentru o consiliere de calitate a clientilor”, a adăugat Ioan Ciolan.

Partener al comunitătilor

De 20 de ani compania Ambient se implică în proiectele sociale si culturale ale comunitătilor unde este prezentă. Principul său pe această directie este acela de a participa la constructia comunitătilor ca parteneri. Parteneriatul de 20 de ani cu Teatrul Radu Stanca în organizarea „Festivalului International de Teatru”, parteneriatul cu Muzeul Traditiei Populare Astra sau Bursele Ambient oferite studentilor sunt doar câteva dintre proiectele pe care compania le derulează în prezent.

Caravana Ambient 20 de ani

Pentru a marca aniversarea celor 20 de ani de activitate, echipa Ambient a pregătit pentru partenerii săi, în perioada aprilie-mai, o caravană de evenimente care se vor desfăsura în toate cele 12 orase unde este compania detine centre comerciale. Caravana cuprinde numai putin de 28 de evenimente, din care 9 concerte cu formatia Voltaj, 7 reprezentatii ale Teatrului Radu Stanca din Sibiu si 12 petreceri organizate în centrele comerciale Ambient, unde sunt asteptati să participe peste 150.000 de persoane. Primul eveniment va avea loc în 6 aprilie, la Sibiu.   

Ambient este o companie 100% românească, a cărei principală activitate este comercializarea materialelor de constructii, finisaje si amenajări interioare. Înfiintată în 1993, Ambient a inaugurat primul magazin DIY din România, în aprilie 2002, la Sibiu.

Pentru familiile care construiesc si renovează, cât si pentru companiile de constructii, Ambient este partenerul care se implică direct în solutionarea dificultătilor specifice proiectelor acestora.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Yaw
are those 65W or 85W bulbs in this video ? and why is your 85W bulb about the same physical size as a 65W saqrue perfect bulb, and much smaller than Eiko 85W bulb. also how can i know if my bulbs will fit ? what is the maximum diameter of? the ballast base of the bulbs that will fit ?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar