transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-03-2012

Ambient Expo si Construct Expo - 29 martie - 1 aprilie 2012, la Romexpo

Ambient Expo si Construct Expo - 29 martie - 1 aprilie 2012, la Romexpo Peste 260 de firme specializate in tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii sau sisteme pentru finisaje, amenajari, piscine, mobilier si decoratiuni, reprezentand 21 de tari, vor expune, in perioada 29 martie – 1 aprilie 2012, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, cele mai noi produse si inovatii din domeniu.

In contextul economic actual, cand piata constructiilor si amenajarilor inregistreaza usoare cresteri, cea de-a XIX - a editie a manifestarilor expozitionale Ambient Expo si Construct Expo vine in intampinarea acestui segment cu o bogata oferta in domeniu, constituind, si de aceasta data, o importanta platforma de business si de informare atat pentru publicul specializat, cat si pentru vizitatorii interesati de construirea si dotarea unui camin.

Pentru editiile din acest an, Romexpo in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si partenerii sai - Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta, Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellnes, Asociatia Industriei de Vopseluri din Romania, precum si Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania, Asocia?ia Romana a Electricenilor, Echipa PRISPA Romania, Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania - si-au reunit eforturile pentru a crea un cadru optim de participare tuturor firmelor interesate. De asemenea, evenimentele au beneficiat si de o ampla campanie de mediatizare ce a vizat atat presa de specialitate, cat si mediile online, tv, radio, print, indoor si outdoor.

Cu o traditie deja consacrata in randul firmelor de profil, manifestarile expozitionale Ambient Expo si Construct Expo promoveaza excelenta si profesionalismul in serviciile din domeniu, facilitand accesul publicului specializat la inovatiile tehnologice si de perfectionare. In acest scop, pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului, vor avea loc o serie de evenimente conexe precum:

Conferinte si seminarii sustinute de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Campionatul European al Montatorilor de Pardoseli, organizat in parteneriat cu Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania.

Un program complex de manifestari organizate de Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, la care vor participa toate universitatile de arhitectura din tara, cu ocazia aniversarii a 120 de ani de invatamant de arhitectura in Romania si a 100 de ani de la trecerea in nefiinta a lui Ion Mincu, fondatorul scolii nationale de arhitectura.

Conferintele cu temele: „Principalele tendinte pentru consumatorii anului 2012”, „Metode de tratare a apei in piscine si spa” , „Chimia apei” organizate de Asociatia Patronala Piscine si Wellness (A.P.P.W.).


Programul de manifestari organizat in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania: “Piata materialelor de constructii 2012 – realitati si perspective”, “Pregatirea profesionala, atu al competitivitatii” si “Ziua Culorii”.

Seminarul „Provocari in spatiul construit” prezentat de catre Universitatea de Arhitectura „Ion Mincu” Bucuresti.

Workshop „Sticla tip autocuratire si sticla artistica in constructii si ambient”, sustinut de catre Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta.

Dezbaterea cu tema „Noutati in legislatia aplicabila vopselelor”, moderata de catre Asociatia Industriei Vopselelor din Romania.

Seminarul “Noi tendinte in domeniul constructiilor”, prezentat de catre expertii Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.

Prezentare „Casa Inteligenta, casa care isi plateste singura rata la banca” sustinuta de Asociatia Romana a Electricienilor.

Program de vizitare:

29 – 31 martie, intre orele 10:00 – 18:00

01 aprilie, intre orele 10:00 – 16:00

In aceeasi perioada se vor mai defasura:

EXPO FLOWERS & GARDENS - Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice si de gradinarit (www.expoflowers.ro).

ANTIQUE MARKET I - Targ de obiecte de arta si antichitati (www.antiquemarket.ro).

TARG DE PRODUSE TRADITIONALE III - Targ de produse cu specific romanesc.

Romexpo este o societate cu capital privat, avand ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Societatea este membra a Asociatiei Mondiale a Industriei Targurilor si Expozitiilor (UFI), a Aliantei Targurilor din Europa Centrala (CEFA), a Asociatiei Internationale de Auditare a Statisticilor Expozitiilor (CENTREX) si a Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania (ASOEXPO)..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Edimar
I drop a leave a response when I apeitcrape a article on a site or if I have something to add to the discussion. It\'s a result of the sincerness communicated in the post I looked at. And after this post. I was moved enough to post a comment I actually do have a couple of questions for you if you tend not to mind. Could it be simply me or do a few of the responses come across like they are left by brain dead people? And, if you are posting on other sites, I\'d like to keep up with you. Could you make a list all of your communal pages like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?
Rominacey
bine nu: tocmai prnteu ca exista astfel de opinii pe care multi care locuiesc in Romania le impartasesc, avem nevoie de o dezbatere. insa una in care ambii parteneri la dialog sa asculte si sa incerce sa inteleaga! iar prnteu asta trebuie sa depasim putin prejudecatile de tipul: romanii din strainatate au puterea de a decide viitorul Romaniei, ei sunt mai prost informati, deconectati, nu-i mai afecteaza problemele de aici, nu ar avea dreptul la un mecanism alternativ de vot Pentru ca adevarul este ca:- romanii au o putere atat de mare incat numarul celor care au votat este aproape la fel cu numarul voturilor declarate nule! mai precis, 1.3 la suta din totalul voturilor in 2009. atat. nu acesta a facut diferenta, ci faptul ca au exista 5 milioane de romani care au iesit la urne. prin comparatie, puterea adevarata a diasporei de a influenta viitorul Romaniei este foarte redusa;- romanii din strainatate citesc presa si continua sa fie afectati si interesati de deciziile politice. aproape 35% dintre familiile romanesti au cel putin o persoana care a fost sau este in strainatate. Diaspora aduce mai bine de 7 miliarde de euro anual care sustin economia tarii – o suma care face ca Romania sa fie a opta tara din lume la capitolul intrari de valuta de la cetatenii care muncesc in strainatate, conform estimarilor Bancii Mondiale. de ce sa gandim, atunci, in termeni de ei versus noi ?- cei care voteaza in strainatate (adica cei 10% dintre cei plecati) nu pot fi redusi la profilul votantului ignorant si indiferent. La urma urmei, e vorba si de oameni care au stat ore in sir la cozi, dupa ce au cheltuit bani pe transport ca sa ajunga la consulat sau ambasada, in contextul in care nu toti isi permit asta. tocmai de aceea e necesar un procedeu care sa ii scuteasca de aceste cheltuieli (pe care romanii din tara nu le suporta, prnteu ca alegerile se organizeaza chiar in cartierul in care locuiesc);- in fine, cine spune ca cei dinauntru au mai multa dreptate decat cei din afara? sunt romanii din Romania mai bine informati decat cei din afara ei? sa nu uitam ca votul nu este conditionat nici de intelect, nici de buna informare, si nici de granita. altminteri, el n-ar mai fi reprezentativ decat prnteu o minoritate care devine tot mai nesemnificativa Si abia dupa ce mai meditam la aceste lucruri putem incepe dezbaterea.numai bine in loc de mai bine nu!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar