transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-08-2013

Amenajarea gradinii in stil mediteranean pentru sezonul estival - tot mai dorita de romani: potrivit Hornbach

Amenajarea gradinii in stil mediteranean pentru sezonul estival - tot mai dorita de romani: potrivit Hornbach

Conform Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de bricolaj şi grădinărit, amenajarea unei grădini în stil mediteraneean este tot mai dorită de către români în sezonul estival.
 
Potrivit reprezentanţilor companiei, în ultima perioadă, tot mai mulţi români acordă o importanţă deosebită amenajării grădinii, o mare parte dintre aceştia optând pentru stilul mediteraneean deoarece, în acest mod, beneficiază de confortul şi liniştea unei vacanţe chiar în propria grădină. Astfel, pentru amenajarea unei astfel de grădini, românii optează atât pentru un mobilier specific, cât şi pentru oaze de apă, plante exotice şi accesorii de îngrijire speciale.
 
Zidurile înalte albe, potecile realizate din dale de piatră neşlefuită, oazele de apă decorate cu plante specifice culturii mediteraneene sau fântânile arteziene, straturile de busuioc, salvie, cimbru sau rozmarin, completate de palmierii, portocalii, lămâii sau măslinii plantaţi în ghivece  sunt doar unele dintre elementele care oferă grădinii un aer specific ţărilor calde.

Pentru a reda cât mai fidel stilul mediteraneean în amenajarea grădinii, românii aleg mobilierul simplu, din metal sau din lemn închis la culoare. De asemenea, plantele înmiresmate precum leandrul, trandafirul, hibiscul, hortensia sau levănţica şi statuetele din piatră sunt alte elemente utilizate în completarea peisajului.
 
Conform datelor companiei, clienţii români aleg să îşi cumpere şi utilaje şi unelte de îngrijire şi de întreţinere (săpăligă, foarfecă de grădină, maşină de tuns gazonul), plantele şi mobilierul pentru grădină fiind pe un plan secundar în procesul achiziţiei.

În plus, deşi în România există o creştere în ceea ce priveşte amenajarea grădinii, din păcate, bugetele alocate sunt mici în comparaţie cu celelalte ţări europene, care au un adevărat cult pentru îngrijirea şi decorarea spaţiilor deschise.

Pentru a veni în sprijinul celor ce îşi doresc să îşi amenajeze o grădină în stil mediteranean, pe parcursul lunii august, clienţii vor putea alege produsele necesare direct dintr-o zonă special amenajată în toate magazinele Hornbach.Hornbach te învaţă cum să montezi plăcile murale

Tot în luna august, în toate cele cinci magazine Hornbach, va fi prezentată o gamă largă de plăci murale de diverse forme, culori şi materiale, iar reprezentanţii magazinului vor explica, pe larg, procesul de montare şi cele mai bune modalităţi de întreţinere a acestora.

Plăcile murale sunt una dintre cele mai bune soluţii pentru decorarea barurilor, arcadelor, scărilor sau a coloanelor pentru hornuri întrucât oferă locuinţei un aer deosebit, modern şi, în acelaşi timp, sunt mai rezistente şi au o durată de viaţă mai lungă decât alte materiale similare. Potrivit reprezentantului companiei, plăcile murale nu sunt recomandate în general pentru încăperile mici, pentru acestea existând soluţii alternative precum plăcile ceramice care imită piatra.
 
În ceea ce priveşte preferinţele românilor în materie de plăci murale, datele Hornbach arată că produsele din piatră sau beton atât pentru interiorul, cât şi pentru exteriorul locuinţei, sunt pe primul loc, iar nuanţele deschise de bej şi de crem se regăsesc în topul alegerilor.
 
Pentru amenajarea locuinţei cu plăci murale din ghips sau beton, românii trebuie să achiziţioneze atât un adeziv potrivit pentru lipire, cât şi un chit de rosturi şi o soluţie de impregnare specială. În cazul plăcilor din piatră, montajul se face similar, fără a mai fi necesar un chit de rosturi.

Dacă iau decizia unei renovări, clienţii au acces, în toate magazinele Hornbach, la un sortiment bogat de plăci murale, având posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de materiale şi finisaje.

În plus, în luna august, clienţii vor putea urmări un film demo cu montarea plăcilor murale. În cazul în care aceştia nu doresc să realizeze acest proiect pe cont propriu, retailerul le poate pune la dispoziţie echipe specializate, având o garanţie de 2 ani pentru serviciile de montaj.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Phyllisolive
22 fe9vrier 2011 14:51 par Coupsdepub Quel dommage que derrie8re, BBDP Unlimited "plombe" un peu l'ope9ration par ses RP et Community Management digne de l'URSS... Une si belle ide9e vaalit au moins que l'agence s'investisse un peu et fasse des efforts pour correctement la diffuser.A croire qu'ils pensaient que cette ope9 n'avait aucun potentiel...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar