transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-06-2023 4.6562 lei 4.9696 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-12-2015

Aparat de aer conditionat cu panou radiant - solutie alternativa de incalzire a locuintei de la Daikin

Aparat de aer conditionat cu panou radiant - solutie alternativa de incalzire a locuintei de la Daikin

Nexura, aparatul de aer conditionat din portofoliul Daikin cu panou radiant de încălzire, poate o fi o alternativă viabilă de încălzire a locuintei, în special pentru casele de vacantă sau spatiile care nu sunt racordate la reteaua publică de gaze. Destinat atât răcirii, cât si încălzirii locuintei, unitatea este singura de pe piată ce are încorporat un panou frontal din aluminiu care se încălzeste la fel ca un radiator conventional si eliberează aer cald în încăpere.

Nexura este unul dintre produsele de vârf ale Daikin si combină functionalitătile de răcire si încălzire într-o singură unitate. Utilizează tehnologia de ultimă generatie a pompelor de căldură, dar functia sa cea mai apreciată este una mascată: panoul frontal care se încălzeste asemenea unui radiator traditional si oferă senzatia confortabilă de aer cald în întreaga încăpere. Sistemul este extrem de eficient energetic, în timp ce livrează conditii maxime de confort, temperatură stabilă, aer purificat, design discret si utilizare usoară. Datorită debitului redus de aer, acesta modifică temperatura si calitatea aerului într-o manieră plăcută si silentioasă, ajungând până la maxim 19 dB în modul de radiere si 22 dB în modul de răcire.

Nexura foloseste o sursă regenerabilă de energie: aerul. Astfel, unitatea este mai eficientă energetic decât sistemele de încălzire pe bază de gaze si contribuie la protectia mediului, prin emisii reduse de CO2. În plus, tehnologia inverter dezvoltată de Daikin, pe care o foloseste, reglează în mod continuu capacitatea de răcire si încălzire pentru a o corela cu temperatura din cameră.

Acest lucru permite atingerea mai rapidă a unei temperaturi solicitate în cameră, precum si mentinerea stabilă a acesteia, fapt ce generează un consum de energie cu până la 30% mai scăzut decât aparatele de aer conditionat conventionale.

Filtrul fotocatalitic din apatit de titan al Nexura purifică aerul. Acesta captează particulele microscopice de praf din aer, absoarbe impuritătile organice, precum bacteriile si virusurile, si poate chiar să descompună mirosurile neplăcute.

Aspectul unitătii Nexura este unul functional si elegant, ea putând fi instalată în varianta încorporată, de perete sau de pardoseală cu un picior. Designul si linia suple se integrează usor în interioarele contemporane.

Nexura poate fi utilizată într-o aplicatie cu o singură cameră, cu o singură unitate interioară conectată la o unitate exterioară, sau în aplicatii cu mai multe camere, alături de alte nouă unităti interioare conectate la o singură unitate exterioară. Sistemul poate fi controlat din orice locatie prin intermediul unei aplicatii sau prin internet.

Daikin Europe N.V. este un producător european important de aparate de aer conditionat, pompe de căldură si echipamente de refrigerare, cu aproximativ 5.500 de angajati în întreaga Europă si 10 fabrici de productie majore cu sediul în Belgia, Republica Cehă, Franta, Germania, Italia, Olanda, Turcia si Marea Britanie.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar