transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-05-2013

Aplicatia mobila 123Casa de la Wienerberger Romania, primul consultant virtual in constructii

Aplicatia mobila 123Casa de la Wienerberger Romania, primul consultant virtual in constructii

Wienerberger Romania, cel mai mare producator de blocuri ceramice din tara, lanseaza „123Casa!”, prima aplicatie mobila din Romania dedicata utilizatorilor de smarthpone sau tablete, care se afla in procesul de  planificare sau constructie a unei case. Aplicatia este compatibila cu sistemele de operare iOS si Android, fiind disponibila in AppStore si Google Play.

123Casa!, consultantul virtual in constructii de la Wienerberger, actioneaza ca un consilier personal si poate fi alaturi de cei care construiesc, asistandu-i pas cu pas pe tot parcursul proiectului, de la planul casei, pana la finalizarea proiectului.

Aplicatia este disponibila gratuit in AppStore si Google Play pentru toti utilizatorii de smartphone si tableta cu sistem de operare Android si iOS. 123Casa! de la Wienerberger este un instrument specializat in calcularea necesarului de materiale de zidarie, estimarea costului si a duratei constructiei, programarea eficienta a etapelor si realizarea corecta a unei case trainice si eficiente energetic.
 
Meniul aplicatiei este structurat pe 6 categorii, fiecare detaliind o etapa importanta in procesul de constructie a unei locuinte de calitate:
 
Estimatorul – calculeaza rapid necesarul de materiale, optimizand cheltuielile si oferindu-i utilizatorului o estimare realista a anvergurii proiectului
Catalogul de produse Porotherm - permite compararea si selectia celor mai potrivite caramizi Porotherm pentru proiect
Harta digitala  - permite localizarea celui mai apropiat distribuitor de blocuri ceramice Porotherm si a celei mai bune oferte
Consilierul - ofera informatii  despre pasii constructiei, sfaturi utile si un ghid de punere in opera a blocurilor ceramice Porotherm
Agenda – centralizeaza toate etapele proiectulului, iar optiunea de reminders integrata in interfata telefonului permite marcarea fiecarei etape si termenele proiectului
Contact – ofera posibilitatea contactarii directe a reprezentantilor Wienerberger pentru consiliere si informatii suplimentare

123Casa! se adreseaza unui public dinamic, educat, care are in plan sau a demarat deja constructia casei si are nevoie de un suport de incredere pentru ducerea la bun sfarsit a proiectului. Aplicatia este utila atat in alegerea solutiilor optime de zidarie cat si pentru identificarea pasilor si timpilor necesari constructiei.
Consilierul virtual de la Wienerberger este util in egala masura specialistilor in constructie si arhitectilor, oferind un maximum de eficienta si acuratete locuintei proiectate.

123Casa! este un proiect  al Wienerberger Romania, care in calitate de lider tehnologic si de piata intelege ca trebuie sa raspunda nevoilor actuale de inovare si interactiune directa cu noile media, manifestate atat de publicul larg cat si de specialistii din constructii.

 

Wienerberger Sisteme de Caramizi este cel mai mare producator de blocuri ceramice din Romania. Compania detine in acest moment trei unitati de productie la nivel local, acestea fiind cele mai moderne unitati de acest tip din piata. Fabricile detinute de companie in acest moment sunt localizate in Gura Ocnitei – Dambovita, Sibiu si Triteni Cluj. Wienerberger, cel mai mare producator global de caramizi, a intrat pe piata din Romania in anul 1998. In acest moment este unul dintre cei mai mari investitori din domeniul producţiei de materiale de constructii. Principalele produse sunt sistemele de zidarie din gama Porotherm si Terca. Wienerberger AG detine pozitia de lider pe piata de tigla ceramica din Europa prin brandurile Koramic si TONDACH si este numarul unu pe piata  de pavele de betondin Europa Centrala si de Est, prin brandul Semmelrock. Incepand cu 2012, Wienerberger AG este unic actionar al Pipelife, unul dintre liderii mondiali in productia de sisteme de tevi de plastic.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Rebecca
I love running lsteining to Chris Rice's Smellin' Coffee and Ginny Owens' Free. I also enjoy find myself singing the lyrics in my head to I can do all things from Willow Creek's Promiseland CD, Doing Life with God in the Picture. I just enjoy anything with a good beat about God. It helps me keep some pep in my step.
Wood
Kewl you should come up with that. Exclelnet!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar