transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-10-2014

Arabesque.ro - depozitul de materiale de constructii de pe internet

Arabesque.ro - depozitul de materiale de constructii de pe internet

Brand cu notorietate pe piata romaneasca de materiale de constructii, Arabesque este in prezent una dintre companiile care se extinde si in piata de e-commerce. Magazinul online, disponibil la adresa www.arabesque.ro, comercializeaza toate gamele de produse disponibile in reteaua de magazine clasice, astfel incat clientii pot spre exemplu sa comande sisteme de gips-carton sau adeziv pentru piatra naturala si sa astepte transportul produselor la adresa dorita.

Clientii care construiesc proiecte mai mari sunt foarte avantajati de solutiile de livrare de la Arabesque, caci compania detine o flota impresionanta de camioane, inclusiv unele dotate cu echipamente speciale pentru descarcare rapida. Mai intai analizezi cu atentie produsele in magazinul virtual, apoi alegi exact ceea ce iti este necesar, iar mai departe stabilesti momentul livrarii, direct pe santier.

Daca in alte domenii ale comertului electronic comoditatea este relativa (pana la urma, poti merge sa cumperi un telefon si dintr-un magazin offline, transportul sau nu va fi o problema), in cazul materialelor de constructii situatia este cu totul alta: aici, comertul electronic chiar inseamna un foarte mare avantaj, eliminand efort si timp ce ar fi avut un cost cu adevarat mare.

Arabesque s-a infiintat in anul 1994 si s-a dezvoltat in intreaga tara, de la Bucuresti la Timisoara, de la Iasi la Constanta, de la Pitesti la Baia Mare.

Reteaua nationala are acum un suport si mai bun pentru clienti, prin existenta magazinului online. Arabesque colaboreaza cu multi furnizori importanti din tara noastra, avand in acelasi timp parteneri importanti din state precum Germania, Franta, Italia, Austria si multe alte state europene cu industrii puternice in domeniu.

Clientii gasesc pe arabesque.ro inclusiv BCA si alte materiale pentru zidarie, putand alege intre diverse marci si modele. Doresti sa cumperi teava patrata si nu stii cum sa alegi? Solutia este simpla, poti apela la consultantii magazinului, care ofera sfaturi de specialitate pentru alegerea corecta in orice proiect.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar