transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-11-2015

Ariston Thermo: Sfaturi pentru incalzirea locuintei cu costuri reduse

Ariston Thermo: Sfaturi pentru incalzirea locuintei cu costuri reduse

Potrivit Ariston Thermo România, liderul pietei locale de centrale termice si boilere electrice, instalarea unei centrale termice aduce cu sine o serie de avantaje majore, precum confortul si libertatea de a adapta temperatura la propriile nevoi, dar mai ales o reducere semnificativă a costurilor comparativ cu sistemul centralizat de încălzire, ce poate ajunge, în functie de oras, până la cca. 2.000 lei anual.

„Dincolo de confort si de dorinta de a avea independentă, cei mai multi români care au optat pentru instalarea unui sistem propriu de încălzire au făcut acest pas deoarece si-au dorit o reducere a cheltuielilor pentru încălzire si producere de apă caldă menajeră”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

De asemenea, acesta a subliniat că românii înteleg tot mai mult avantajele unei centrale termice în situatiile în care sunt bransatati la un sistem centralizat de încălzire ineficient, care poate sista furnizarea de agent termic si apă caldă, din cauze diverse precum defectiuni sau restante de plată.

Conform cifrelor raportate de ANRSC, în acest moment, Bucuresti este orasul care însumează peste 40% din totalul apartamentelor bransate la sistemul centralizat de încălzire din România. Astfel, în cazul în care RADET nu ar mai putea furniza agent termic, peste 560.000 de locuinte din Capitală ar rămâne fără căldură si apă caldă.

În ceea ce priveste costurile, acesta a mai afirmat, de asemenea, că în functie de oras, românii care aleg instalarea unei centrale termice pe gaz, pot face economii majore. Astfel, cu o centrală termică în condensare, în Constanta, facturile anuale pentru apă caldă si încălzire aferente unui apartament de două camere ajung la cca. 1.640 lei si pot fi cu 2.000 de lei mai mici comparativ cu cele generate de CET.

În Iasi diferenta este de cca. 1.200 lei, anual, în timp ce în Timisoara, este de cca 1.000  lei.

„În cazul Capitalei, unde până în acest moment Primăria a subventionat, din fonduri proprii, costul de facturare al gigacaloriei către populatie, diferenta dintre pretul plătit la RADET si costul generat de o centrală termică în condensare, nu este unul foarte mare - aproximativ 200 lei. Cu toate acestea, am observat că multi bucuresteni se gândesc la instalarea unei centrale termice pentru a beneficia de confort”, a mai spus Drăguleanu.

Dincolo de avantajul de a fi economică si de a oferi un confort ridicat, o exploatare corectă a centralei termice pe timp de iarnă, alături de operatiunile de revizie si verificarea tehnică periodică, contribuie semnificativ la reducerea costurilor lunare pentru încălzirea locuintei.

„Indiferent de modelul de centrală detinut, primul pas pentru eficientizarea costurilor si obtinerea confortului dorit este programarea optimă a sistemului, cu ajutorul cronotermostatelor, la o temperatură constantă de circa 210 C”, a afirmat Cătălin Drăguleanu.

Potrvit declaratiilor sale, prin intermediul accesoriilor de termoreglare, utilizatorii detin un control complet al sistemului de încălzire si pot seta temperatura în functie de timpul petrecut în locuintă, obtinând astfel un confort sporit si adaptat nevoilor fiecărui individ. De asemenea, proprietarii de centrale termice sunt îndemnati să asigure o izolare eficientă a geamurilor, usilor si chiar a peretilor, dar să nu omită nici verificarea radiatoarelor, astfel încât acestea să nu fie acoperite cu obiecte ce pot bloca schimbul de căldură.

Dincolo de măsurile practice pe care le poate face orice utilizator, reprezentantul Ariston Thermo România subliniază si importanta efectuării verificării tehnice periodice obligatorii la timp si a activitătilor de mentenantă.

„Verificarea tehnică periodică efectuată la timp este esentială pentru asigurarea unei durate de viată cât mai mare a centralei. În plus, această procedură ajută la mentinerea unor conditii corecte de funtionare si previne uzura pieselor, aspect care, în timp, conduce la cresterea consumului de gaz si, implicit, a costurilor”, a mai spus reprezentantul companiei.

În plus, cele peste 250 centre de service autorizate de Ariston Thermo România pot oferi, la nivel national, suport specializat în ceea ce priveste mentinerea conditiilor initiale de instalare, reglarea instalatiei de ardere în scopul realizării unei arderi complete, dar si verificarea dispozitivelor de control, reglare si sigurantă.

„Centrele de service detin un rol foarte important pentru clientii nostri, întrucât acestea sunt puse la dispozitia utilizatorilor pentru a le oferi numerose servicii de mentenantă, atât în timpul garantiei, cât si după expirarea acesteia”, a completat Cătălin Drăguleanu.  

Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii international în productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate încălzirii si producerii de apă caldă menajeră.

Angajamentul Ariston Thermo privind eficienta energetică este exprimat prin lansarea constantă de noi solutii bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare si pompele de căldură, precum si prin îmbunătătirea eficientei produselor traditionale (boilere sau centrale termice), dar si prin investitiile în noi proiecte.

Portofoliul de produse Ariston Thermo România este compus din centrale termice murale si de pardoseală, conventionale si în condensare sub brandurile Ariston, Chaffoteaux si Rendamax, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat si panouri solare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar