transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-10-2014

Barrier a investit peste 5 milioane de euro in cel mai modern centru de productie de tamplarie PVC din Romania, la Bacau

Barrier a investit peste 5 milioane de euro in cel mai modern centru de productie de tamplarie PVC din Romania, la Bacau

Cel mai modern parc industrial de producere a tamplariei PVC si cea mai performanta linie de productie a tamplariei PVC din tara au fost inaugurate la Bacau, de catre compania producatoare Barrier. Investitia totala s-a ridicat la peste 5 milioane de euro, iar lucrarile au durat aproximativ 30 de luni.

Noua fabrica, in care lucreaza 200 de persoane, beneficiaza de un sistem integrat de productie, care foloseste cele mai moderne linii de fabricatie de la Rotox si are o capacitate de productie de 700 de ferestre pe zi. In prezent, in fabrica de la Bacau sunt disponibile utilaje pentru productia de ferestre si usi, foliere profile, curbare profile, productia de usi de garaj si rulouri, iar din 2015 se va incepe si productia de sticla termoizolanta.

“Noul centru de productie a venit ca un pas natural in evolutia companiei, datorita cresterii cererii pentru produsele noastre. Inca din 2003, de cand am deschis primul atelier de productie, ne-am concentrat pe dorintele clientilor nostri, oferindu-le nu numai produse de calitate, ci si servicii pre si post vanzare, mai rar intalnite pe piata pe care activam. Ne dorim sa venim cu solutii complete, sa fim un adevarat consultant pentru cei care au nevoie de o tamplarie din PVC, astfel ca in viitorul apropiat ne dorim sa dotam noul centru de productie cu tehnologie pentru productia de sticla si noi linii de productie PVC.”, spune Adrian Garmacea, director general al companiei producatoare Barrier.

In prezent, produsele Barrier sunt disponibile in majoritatea judetelor din Romania, prin intermediul unei retele de peste 300 de colaboratori.

In plus, compania exporta tamplarie PVC in tari precum Italia, Franta, Belgia sau Germania,urmand sa se extinda si pe pietele din Anglia, Olanda si Spania.

Parte a eforturilor companiei producatoare Barrier de a oferi constant produse si servicii de calitate, a fost infiintata Academia Barrier, destinata angajatilor. Prin intermediul acestui program, ei pot beneficia de cursuri de specializare si perfectionare in domeniul productiei de tamplarie de PVC.

Brandul Barrier este produs de catre compania Electric Plus din Bacau, primul atelier de productie fiind infiintat in anul 2003. In prezent, produsele Barrier sunt fabricate in cel mai modern centru de productie din tara, in care lucreaza 200 de persoane si care are o capacitate de 700 de ferestre/zi.  Produsele Barrier sunt disponibile atat pe piata din Romania, cat si in Italia, Franta, Belgia sau Germania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jhon
Oh I've been there girl! If my brain isn't having it, I uaulsly try to do a different workout (switch things up) or just talk myself into doing it (Telling myself I'll feel much better after and all that jazz). I think it's a tougher barrier than the physical one though!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar