transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-01-2012

Baumix: intr-un scenariu pozitiv, piata se va situa in 2012 la nivelul anului 2011

Baumix: intr-un scenariu pozitiv, piata se va situa in 2012 la nivelul anului 2011 Producătorul de materiale de constructii Baumix anuntă că, după o scădere de minim 20% în 2011 fată de 2010, în acest an, în cea mai fericită situatie, piata se va mentine la nivelul de anul trecut.

Astfel, potrivit reprezentantilor Baumix, în 2012 piata renovărilor nu are perspective de crestere până când nu va fi relansată politica de creditări, iar în ceea ce priveste piata constructilor noi – ansambluri rezidentiale sau clădiri de birouri- aceasta depinde în foarte mare măsura de politica nationala de taxe si impozite care, în acest moment, nu este atractivă pentru investitori.

Legat de evolutia preturilor pentru materialele de constructii, 2012 va fi cu sigurantă un an cu materii prime si resurse mai scumpe în general ceea ce, potrivit Baumix, va duce la o scumpire cu minim 5% a materialelor de constructii.

“Tendinta anului 2011 a fost din păcate de promovare a produselor cu pret mic, ceea ce a dus la scăderea profitabilitătii pe întreg lantul, si va avea ca efect lucrări cu durată scurtă de exploatare si la nivel calitativ mediocru. Noi sperăm într-o reorientare a preferintelor consumatorului înspre produsele de calitate în detrimentul celor caracterizate doar de un pret mic, fapt care ar putea aduce efecte benefice spectaculoase în industria de profil, atât pe verticală cât si pe orizontală,” a declarat Răzvan Bobe, Director Cercetare Dezvoltare Baumix.

Asadar, o revenire din punct de vedere calitativ a pietei materialelor de constructii începând cu 2012 va atrage si o revenire a valorii pietei. Totusi, conform reprezentatilor Baumix, în privinta volumelor, acestea nu se vor mai situa la nivelul anilor precedenti.

În ceea ce priveste posibila intrare pe piată a unor jucători noi în 2012, potrivit reprezentantilor Baumix, aceasta este putin probabilă, în conditiile în care suma capacitătilor de productie existente, conform declaratiilor producătorilor, depăseste necesarul actual. De asemenea, se estimează că, dat fiind contextul economic si faptul că piata materialelor de constructii a fost una dintre cele mai afectate de criza din ultimii ani, si în 2012 vom asista la falimente/preluări.


Baumix se va concentra în 2012 pe promovarea celor mai noi produse, lansate la sfârsitul anului 2011, (sisteme complete pentru termoizolarea fatadelor, sisteme complete pentru hidroizolatii si produse speciale pentru placări ceramice).

Baumix este unul dintre cei mai importanti producători de materiale de constructii, unicul producător din România si Europa de tencuială decorativă în stare uscată, colorată în masă, prezent pe piata din România încă din 2003. Compania are la ora actuală sase linii de productie la Ploiesti cu o capacitate de productie de 35.000 tone lunar..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Syahrul
sinisteanu: nu liietmz arhiva in nici un fel. nu este vorba doar de bucuresti sau de Romania. Pot fi imagini de oriunde sau oricand, important este sa gasim un impact vitual, sa avem imagini ce au valoare documentara, inedite, cu mesaj, etc.
Maximilian
Eu zic ca nu are rost sa ezi?i. Nu uita na Nemira vinde car?i sipaecl pentru ereadere ?i gase?ti destul de multe altele online. Ereaderul cu ecran color e cam departe. A? fi placut surprins sa vad unul in mai pu?in de un an.
Luiz
Felicitari ptrneu raspuns.As vrea sa adaug ceva: stornarea facturii va avea ca efect ajustarea (in sensul reducerii) bazei de impozitare a TVA in sensul art. 138, operatiune ce va presupune evidentierea unui TVA de recuperat. Astfel, in opinia mea ar trebui ca in spatele facturii de stornare sa existe un acord scris intre parti de rezolutiune a contractului de vanzare-cumparare. Sau eventual chiar un acord tripartit de novatie (inlocuirea cumparatorului si mentiunea ca plata partiala efectuata va fi considerata o plata in contul celei de a doua societati).Pe langa riscurile fiscale, vanzarea in pierdere este considerata contraventie, incalcand prevederile art. 17 din OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, potrivit carora “Este interzis oricãrui comerciant sã ofere sau sã vândã produse în pierdere, …. Prin vânzare în pierdere, în sensul prezentei ordonanţe, se înţelege orice vânzare la un preţ egal sau inferior costului de achiziţie, astfel cum acesta este definit în reglementãrile legale în vigoare.”Contraventia se sanctioneaza cu amenda intre 2.000 si 10.000 lei.Dar, solutia oferita de Bogdan Costea inlatura atat consecintele fiscale cat si pe cele contraventionale.Cu stima,Andrei Borbel
Yanti
Hai ca azi l-am pucatnt si pe asta.Suuuuuper bun.Doar ca noi am folosit naut uscat si in loc de ulei de susan ( pe care nu-l gasim in continuare ) am pus seminte de susan prajite.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar