transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-07-2011

Baumix: piata reabilitarilor stagneaza in lipsa revizuirii cadrului legal

Baumix: piata reabilitarilor stagneaza in lipsa revizuirii cadrului legal Producătorul de materiale de constructii Baumix estimează că piata lucrărilor de reabilitare termică a locuintelor stagnează în prezent din cauza faptului că modificările aduse legislatiei nu răspund nevoilor populatiei. În prezent, dintr-un fond locativ estimat la circa 8,4 mil. locuinte, compania estimează că au beneficiat de lucrări de termoizolare un maxim de 15%, ceea ce reprezintă circa 1,25 mil. locuinte.

“Cea mai mare pondere a lucrărilor de reabilitare termică este detinută de proiectele administratiei locale si, din păcate, finantările acestor proiecte sunt în declin. Dacă luăm în considerare că OUG 69/2010 privind reabilitarea termică a clădirilor de locuit cu finantare prin credite bancare cu garantie guvernamentală, modificată prin Legea 76/2011, nu se bucură de sprijinul populatiei, estimăm că piata reabilitărilor nu va avea o evolutie pozitivă în următoarea perioadă, în lipsa revizuirii cadrului legal,” a declarat Răzvan Bobe, Director Cercetare Dezvoltare Baumix.

Pe de altă parte, Baumix estimează că un factor care va duce la cresterea cererii pentru lucrări de termoizolare este reprezentat de eliminarea subventiei la căldură.

În ceea ce priveste costurile lucrărilor de reabilitare, potrivit Baumix, acestea s-au diminuat în ultimele luni pe fondul scăderii cererii, dar si al preturilor materialelor si manoperei.

Compania atrage atentia asupra faptului că ultimul aspect reprezintă un avantaj pe termen scurt dar un dezavantaj pe termen lung în conditiile în care, pentru a diminua costurile lucrărilor de termoizolare, tot mai multi constructorii apelează la achizitia de materiale aproape exclusiv pe criteriul pretului, ignorând de multe ori aspectul calitativ.

În prezent, 35% din vânzările Baumix sunt datorate solutiilor de termoizolare, tencuiala decorativă cu marmură TDM90 având o cotă de piată de 15%, datorată faptului că Baumix este singurul producător român al acestui tip de tencuială decorativă- în stare uscată, colorată în masă.


Baumix este unul dintre cei mai importanti producători de materiale de constructii, unicul producător din România si Europa de tencuială decorativă în stare uscată, colorată în masă, prezent pe piata din România încă din 2003.

Compania are la ora actuală sase linii de productie la Ploiesti cu o capacitate de productie de 35.000 tone lunar..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Keys
And I was just wonedirng about that too!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar