transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-06-2011

Baumix: primele semne de revenire a pietei vin din renovari

Baumix: primele semne de revenire a pietei vin din renovari Producătorul de materiale de construcţii Baumix anunță că, în primele cinci luni ale anului, categoriile de produse care au înregistrat cele mai bune evoluții ale vânzărilor în comparație cu perioada similară a anului trecut sunt adezivii de termosistem și pentru placări, care și-au menținut vânzările, în ciuda unei piețe în scădere. Mai mult, în portofoliul Baumix, vârful a fost reprezentat de chiturile de rost, cu o creștere de peste 90% față de perioada similară a anului precedent.

Primul sector care arată semne de redresare este reprezentat de cel al renovărilor care, în martie 2011, a crescut cu 0,1% față de martie 2010, potrivit INS, în condițiile în care la nivelul întregului trimestru I a înregistrat o scădere de 9%.

La nivelul întregului an, Baumix estimează că trendurile actuale din vânzări se vor menține, urmând ca cele mai bune rezultate să fie obținute pentru gamele de chituri, adezivi termosistem, adezivi placări, respectiv parțial gleturile. Pe de altă parte, cele mai scăzute vânzări vor fi reprezentate de mortare și șape, pe fondul scăderii generale a pieței.

“Segmentul de mortare și șape este extrem de afectat de scăderea cu 11,1% a lucrărilor pentru clădiri rezidențiale și cu 7,8% a construcțiilor noi în primul trimestru, scădere care estimăm că se va menține și în cel de-al doilea trimestru,” a declarat Răzvan Bobe, Director Cercetare Dezvoltare Baumix.

În ceea ce privește ponderea key account/retail în vânzări în primele 5 luni din 2011, segmentul key account a reprezentat 55% din vânzarea totală, un procent constant în comparație cu primele 5 luni din 2010. Produsele cu cea mai bună evoluție a vânzărilor în zona retail au fost adezivii pentru placări, chiturile și gleturile, iar în zona key account toate gamele de produse au avut o evoluție bună, chiturile fiind și aici cele mai căutate.

Baumix este unul dintre cei mai importanţi producători de materiale de construcţii, unicul producător din România și Europa de tencuială decorativă în stare uscată, colorată în masă, prezent pe piaţa din România încă din 2003.
Compania are la ora actuală șase linii de producţie la Ploieşti cu o capacitate de producţie de 35.000 tone lunar.

Baumix oferă clienților săi produse la standarde europene, prin folosirea de materii prime din afara țării, a celor mai performante tehnologii de producție și a celui mai inovativ laborator de cercetare-dezvoltare..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar