transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-04-2012

Baumix: specialistii sunt mai atenti la investitiile in materiale de constructii

Baumix: specialistii sunt mai atenti la investitiile in materiale de constructii Producătorul de materiale de constructii Baumix anuntă că, în contextul crizei si a reîntoarcerii în România a sute de mii de specialisti în constructii care au lucrat în afara tării, clientii se îndreaptă tot mai mult spre produse cu un raport calitate - pret optim, oferite de branduri cunoscute, scăzând astfel piata produselor de calitate îndoielnică.

“Influenta anilor de santier în străinătate este vizibilă asupra celor câteva sute de mii de constructori români reveniti în tară, potrivit estimărilor noastre. Ei au o altă perspectivă asupra valorii muncii lor dar si a calitătii lucrărilor efectuate. Cum aceasta depinde în egală măsura de îndemânarea tehnică si de calitatea produselor utilizate, decizia de cumpărare bazată pe pretul cel mai mic este înlocuită cu preferinta pentru produse potrivite destinatiei si importantei lucrării efectuate, care pot oferi o garantie a durabilitătii si a comportamentului în timp. De asemenea, decizia de cumpărare este luată atât în functie de renumele companiei producătoare, cât si de eficienta investitiei pe termen lung,” a declarat Răzvan Bobe, Director Cercetare Dezvoltare Baumix.

În prezent, 60% din volumul vânzărilor companiei Baumix este generat de produsele din gama Primus, adresată mesterilor si 40% de gama profesională Baumix. În ultimii ani, evolutia gamei Primus a fost una pozitivă, în conditiile în care piata de reparatii si renovări a fost mai putin afectată de criză decât piata de noi proiecte imobiliare de amploare iar clientii au pus foarte mult accentul pe optimizarea costurilor.

Baumix comercializează două game de produse – gama Primus, destinată mesterilor, cu un raport optim pret/performantă si gama profesională Baumix.

Schimbarea comportamentului clientilor se reflectă si în abordarea producătorilor.
Astfel, Baumix investeste în mod constat în studii de piată privind satisfactia clientilor. În cadrul ultimului studiu, realizat în 2011, rezultatele au indicat că brandul Baumix este a doua optiune în „top of mind.”

“Piata de constructii din România are încă pasi importanti de parcurs în ceea ce priveste educarea clientului în alegerea materialelor de calitate, care să fie rezistente pe termen lung si să asigure un grad ridicat de confort. Ca producător, investim în informarea clientilor în privinta celor mai potrivite materiale de constructii pentru nevoile lor si în privinta modalitătilor corecte a utilizare a acestora pentru a obtine rezultatele dorite,” a declarat Răzvan Bobe, Director Cercetare Dezvoltare Baumix.

În ultimii ani, Baumix a investit în dezvoltarea relatiei cu baza de clienti formată din micii mesteri, inclusiv prin organizarea de cursuri privind utilizarea la potential maxim a produselor din portofoliul companiei, cum ar fi sistemul de termoizolare.

Baumix este unul dintre cei mai importanti producători de materiale de constructii, unicul producător din România si Europa de tencuială decorativă în stare uscată, colorată în masă, prezent pe piata din România încă din 2003. Compania are la ora actuală sase linii de productie la Ploiesti cu o capacitate de productie de 35.000 tone lunar..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar