transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2014

Brico Depot a deschis primele doua unitati in Romania - Pantelimon si Orhideea

Brico Depot a deschis primele doua unitati in Romania - Pantelimon si Orhideea

Brico Dépôt deschide primele sale „depozite” din România, în zonele cu trafic ridicat Pantelimon și Orhideea, din București. Începând din iunie 2013, odată cu preluarea de către grupul Kingfisher, Bricostore România a intrat într-un proces de transformare în Brico Dépôt. Astăzi s-a încheiat etapa întâi a acestui demers, odată cu inaugurarea primelor două „depozite”. „Nu este vorba despre încă un magazin pe piața românească de DIY, ci de lansarea în România a unui concept nou și diferit”, declară Patrick Papot, directorul general delegat al Brico Dépôt România.

Având 12.000 de produse care răspund tuturor nevoilor  pentru construcția și îmbunătățirea locuinței, gamele Brico Dépôt nu conțin produse inutile – contrar gândirii „tot timpul mai mult”.

„Pentru a dezvolta o gamă esențială și pentru a păstra produsele care corespund cel mai bine nevoilor clienților, am valorificat istoria Bricostore”, a adăugat Patrick Papot.

S-a desfășurat o muncă susținută pentru selectarea articolelor esențiale, la nivelul de calitate aşteptat, fără a exclude mărcile naţionale prezente anterior în Bricostore.

În ceea ce privește profesioniștii și persoanele fizice, Brico Dépôt propune o ofertă în „cantități industriale”, disponibilă imediat pentru autoservire. Volumele mari permit oferirea unor preţuri mici.

La Brico Dépôt, clienții găsesc produsele de care au nevoie, indiferent de cantitatea dorită, pentru a putea să se întoarcă rapid la proiectul lor.

Conceptul de business al Brico Dépôt este intrinsec legat de preț: toată organizarea companiei este concepută pentru a putea oferi zilnic prețuri scăzute. Cât despre cheltuieli inutile și servicii ineficiente sau oferte neserioase, ele se reflectă mereu, în final, în costuri extra pentru client.

Având mereu prețuri mici, Brico Dépôt nu realizează promoții, care pot crea confuzie în rândul clienților şi dificultăţi în compararea ofertelor de pe piață. În plus, pentru dinamizarea ofertei comerciale, Brico Dépôt aduce în mod regulat produse "Arivaj". Ce este un "Arivaj"? Un produs în cantitate limitata, care nu se găsește în gama permanentă, vândut la un preţ mai scăzut decât cel de pe piață.

Depozitul este organizat în trei zone: materiale de construcție şi renovări, amenajări interioare şi unelte necesare pentru realizarea lucrărilor. Unicitatea formulei Brico Dépôt este dată şi prin depozite organizate coerent în raport cu așteptările clienților, pentru a eficientiza procesul de cumpărare. Deschizându-şi ușile în fiecare zi de la ora 07:00, Brico Dépôt își propune să devină punctul de referinţă pentru meşteri și profesioniști, permițându-le să înceapă lucrările devreme fără a pierde timpul.

„Prin depozitele noastre, prin Arivaj, prin prețurile mici, prin oferta în cantităţi mari disponibile imediat, prin oferta simplă, redusă la esențial, sperăm să reunim toate ingredientele pentru a atrage cumpărătorii români”, concluzionează Patrick Papot, director general delegat al Brico Dépôt.

Înființat în 1993 în Reims (Franța), Brico Dépôt propune persoanelor fizice și profesioniștilor o ofertă centrată pe construcția, renovarea și amenajarea locuințelor. O gamă completă de produse de calitate care se adresează nevoilor esențiale, stocuri disponibile în cantități industriale, depozite practice și funcționale, oferta comercială dinamizată de „Arivaj”, precum și prețuri mereu mici, acestea sunt caracteristicile conceptului de business al Brico Dépôt. Astăzi, Brico Dépôt este prezent în Franța și Spania cu peste 147 de depozite, şi în România cu 15 puncte de vânzare.

Brico Dépôt este unul dintre brandurile grupului Kingfisher plc, cel mai mare retailer european de produse pentru amenajarea locuințelor şi al treilea la nivel mondial. Kingfisher numără astăzi peste 1.080 de magazine în 9 țări din Europa și în China, înregistrând vânzări de aproximativ 11 mld. Lire sterline. Principalele sale branduri sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix. Kingfisher mai deţine 50% din acțiunile rețelei Koçtas, alături de grupul turc Koç, cât și 21% din Hornbach, liderul german în distribuirea de articole de bricolaj. Pretutindeni, cei 80.000 de colaboratori Kingfisher împărtășesc aceeași viziune, și anume „better homes, better lives”, luându-și angajamentul de a contribui la imbunătăţirea condițiilor de trai ale oamenilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
Fsy1q3 Very neat article.Really thank you!
matzcrorkz
AVsV7y Awesome blog post.Really looking forward to read more. Cool.
crorkz
PhBHrE Thanks for the blog post.Thanks Again. Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar