transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-07-2011

Cadou de nunta si de casa noua, de la OBI - 10% reducere timp de un an

Cadou de nunta si de casa noua, de la OBI - 10% reducere timp de un an Magazinele OBI au creat un card special pentru cei care pornesc la un drum nou împreună. Fie că sunt proaspăt căsătoriţi ori s-au mutat în casă nouă, beneficiarii cardului pot face cumpărături la preţ redus, timp de un an.

O viaţă împreună începe cu o casă amenajată şi decorată pentru a reflecta personalitatea celor doi parteneri. OBI s-a gândit la acest lucru şi a creat cardul pentru tinerii căsătoriţi, prin care aceştia beneficiază de o reducere de 10% la toate produsele din magazin, pe durata unui an. Reducerea nu se aplică produselor care fac obiectul unei alte promoţii din magazin.

Toţi cei care doresc să se bucure de avantajele acestui card şi-l pot crea chiar în magazinele OBI. Condiţia esenţială este ca la momentul prezentării în magazin pentru emiterea cardului să nu fi trecut mai mult de trei luni de la data căsătoriei. Pentru a-şi crea cardul, doritorii trebuie să prezinte agentului de la centrul de informare din magazin o copie după certificatul de căsătorie, precum şi cartea de identitate.

Din acel moment, proaspeţii căsătoriţi pot începe cumpărăturile pentru casă nouă.
Ei beneficiază pe loc de reducerea de 10%, datorită cardului provizoriu, care poate fi utilizat până la emiterea cardului final. Pentru a-şi aminti de momentul în care a decis să-şi construiască o viaţă împreună, cuplul poate opta pentru personalizarea cardului final cu o fotografie de la ceremonia de căsătorie. Procedura de personalizare nu durează mai mult de trei zile şi începe cu trimiterea pozei pe adresa office @ obi.ro.

OBI s-a gândit şi la cei care s-au mutat de curând în casă nouă. Aceştia pot obţine cardul cu reduceri de 10% prin completarea unui formular si prezentarea unui document care atestă schimbarea locuinţei nu mai demult de trei luni (copie după contractul de vânzare cumpărare, extrasul de carte funciară sau contractul de închiriere).

“OBI pune la dispoziţia clienţilor mijloacele prin care aceştia îşi construiesc şi personalizează căminul după propriul plac. Cuplurile recent căsătorite sau cei care s-au mutat într-o casă nouă se confruntă adesea cu dificultatea de a alege cele mai potrivite soluţii pentru a-şi crea casa de vis. Ne-am gândit să-i sprijinim în demersul lor prin intermediul acestui card special, care le permite să cumpere produsele noastre la preţ redus”, a declarat Romano Quinzi, Country Manager OBI pentru România.

Cu 539 de magazine, OBI este liderul incontestabil al pieţei de retail DIY din Germania şi unul dintre principalii jucători de pe piaţa europeană.

Pe lângă Germania, Cehia, Slovenia, Polonia, Ungaria, Bosnia-Herţegovina şi Rusia, OBI este de asemenea prezent în Italia, Austria, Elveţia, Croaţia, Ucraina şi din toamna anului 2008 este prezent şi în România.

În următorii ani, OBI se va concentra pe extinderea pe pieţele din Europa Centrală şi de Est. Obiectivul este acela de a deveni lider de piaţă în toate ţările în care OBI este prezent. OBI este cel de-al cincilea mare distribuitor DIY din lume, având peste 38.000 de angajaţi..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
take a look at it!
HodROm Thank you for your article.Much thanks again. Awesome.
best link build
EhJ8Bq This is one awesome article.Really looking forward to read more. Awesome.
make money online
bhr0hD Muchos Gracias for your blog.Really looking forward to read more. Want more.
the best seo service
ve4ZqP A round of applause for your blog post.Really looking forward to read more. Really Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar