transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-06-2011

Campanie Lindab: Toata lumea stie de reducerile de la Lindab

Campanie Lindab: Toata lumea stie de reducerile de la Lindab

Lindab Romania a lansat campania „Toata lumea stie de reducerile de la Lindab”. Campania promoveaza, intr-un stil plin de umor, reducerile de pana la 25% la sistemele complete de invelitori pentru acoperis Nordic 400 si Lindab Roca, impreuna cu jgheaburi si burlane, si se desfasoara in perioada 1 – 20 iunie 2011.

Agentia Brand Factory a definit conceptul creativ si gestioneaza componenta de media buying. Campania va rula pe TV, mediul online si radio, atat la nivel central, cat si local. Rolul principal in spotul video ii apartine actorului Cristi Martin.

“Am ales o abordare bazata pe umor, pornind de la ideea ca reducerile de la Lindab sunt atat de atragatoare, incat devin imposibil de ignorat. Iar transpunerea intr-o nota casnica vine mai aproape de clientii nostri. Ne-a placut intotdeauna sa mergem pe abordari neconventionale, iesite din tipare, care sa reflecte personalitatea Lindab. Iar campania de fata, multumita conceptului si carismei iesite din comun a lui Cristi Martin, este una dintre cele mai indraznete si mai interesante, asa cum ne-am dorit sa fie”, a declarat Ioan Farcas, Director Marketing Lindab Romania.Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc.

Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati. 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kerriann
You are so awesome for helnipg me solve this mystery.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar