transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-02-2016

Carrefour lanseaza campania dedicata pasionatilor de gradinarit

Carrefour lanseaza campania dedicata pasionatilor de gradinarit

În perioada 18 Februrie – 16 Martie, Carrefour România lansează în hipermaketurile din tară campania dedicată produselor de grădinărit si materialelor săditoare. Clientilor le este propusă o gamă variată de produse în magazine, dar în acelasi timp, sub umbrela responsabilitătii sociale, campania „Creste o floare, creste un copil” aduce si un element de inovatie prin aplicatia „Creste o floare”.

Magazinele Carrefour din întreaga tară propun in aceasta perioadă următoarele produse pasionatilor de grădinarit: flori, gazon si arbusti ornamentali; legume si planete aromatice; pompe, utilaje si accesorii pentru grădină;

Totodată, clientii îsi pot exersa pasiunea pentru grădinărit într-o manieră interactivă prin intermediul aplicatiei din site-ul Carrefour, www.carrefour.ro/cresteofloare. Utilizatorul logat cu userul său de Facebook are posibilitatea de a aduce la maturitate o floare, ghidându-se de următorii pasi: alegerea ghiveciului, pământului, semintelor, îngrăsământului si al decorului. Pentru a ajunge la maturitate, floarea are nevoie de trei zile. În acel moment, daca aceasta primeste un “share”, Carrefour va dona pentru fiecare floare matură, partajată, 2 lei către Asociatia Salvati Copii România.

„Prin campaniile propuse, Carrefour România doreste să ofere clientilor săi produse de înaltă calitate, dar în acelsi timp promovează si apropierea fată de acestia, prin introducerea unui element inovativ din sfera digitală. Campania “Creste o floare, creste un copil” reprezintă simbioza perfectă între o campanie care încurajează pasiunile clientilor si una de responsabilitate socială. Vă invităm să utilizati această aplicatie si să sprijiniti în acest mod, alături de noi, această cauză nobilă”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.

Cu peste 10.

100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 189 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 106 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar