transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-07-2013

Casa Rusu deschide un magazin propriu la Piatra Neamt

Casa Rusu deschide un magazin propriu la Piatra Neamt

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, inaugureaza in data de 5 iulie 2013 un nou magazin propriu in Piatra Neamt. Piatra Neamt este primul oras din Moldova si al unsprezecelea oras din Romania in care Casa Rusu este prezent cu unitati proprii. Magazinul este amplasat in Galleria Mall Piatra Neamt, are o suprafata de 2000 mp si va avea 21 de angajati. Investitia in amenajarea si deschiderea magazinului este de 150.000 euro, iar estimarile legate de cifra de afaceri anuala a unitatii se situeaza la 1.5 milioane de euro.

„De la inceputul anului am deschis trei noi magazine proprii in Ardeal si Muntenia. Maine, prin deschiderea magazinului din Piatra Neamt ajungem si in Moldova, iar in viitorul apropiat avem in plan extinderea in aceasta parte a tarii cu alte doua unitati proprii in Suceava si Iasi”, a declarat  Marius Raia, director general Casa Rusu.

Ca si celelalte unitati Casa Rusu, magazinul din Piatra Neamt va oferi clientilor sai o gama completa de mobilier pentru casa, care se remarca printr-o calitate superioara, adaptabilitate crescuta la spatiu, un design modern si preturi competitive.

La sfarsitul lunii iulie, Casa Rusu va deschide un nou magazin propriu in orasul Constanta.In prezent, Casa Rusu detine o retea de 15 magazine proprii in orasele Bucuresti (trei magazine), Timisoara (trei), Cluj, Deva, Pitesti, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau, Oradea, Piatra Neamt cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.

CASA RUSU este compania de retail a producatorului  Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania, prin productia realizata in cele 3 fabrici existente pentru realizarea mobilierului din pal melaminat si a mobilierului tapitat. Capacitatea de productie este de 18.000  garnituri de mobilier din pal/luna si 2 000 de seturi de mobilier tapitat/luna. Activitatea de productie si logistica se desfasoara pe o suprafata de 100 000 mp, valoarea investitiilor in capacitatea de productie fiind de peste 20 milioane de EURO. In prezent, in cadrul grupului sunt peste 900 de angajati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
HoKG2F I am so grateful for your article.
link building team
fyJVO7 I am so grateful for your article post.Much thanks again. Cool.
make money online
nw5u5m Major thankies for the post.Really thank you! Cool.
link building
yFBII8 wow, awesome blog post.Thanks Again. Keep writing.
Gustavo
Salut, Ştefan,Tot eencerc să mă eenscriu la un seminar een Bucureşti, eensă nu-mi apare nici data, nici numărul de lorcui disponibile, nici locaţia. Oare de ce?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar