transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-05-2016

Cemacon doneaza caramida necesara constructiei primului centrul de ingrijire paliativa pentru copii din Romania

Cemacon doneaza caramida necesara constructiei primului centrul de ingrijire paliativa pentru copii din Romania

Cemacon se implică în construirea primului centru de îngrijire paliativă pentru copii din România, prin donarea a 390 metri cubi de cărămidă EVOCERAMIC 29 LM, reprezentând toată cărămida necesară pentru realizarea constructiei. Centrul este amplasat în localitatea Bacău, având o suprafată de 1.050 de metri pătrati, si este administrat de Asociatia Lumina, asociatie care îsi dedică activitatea dezvoltării de servicii de îngrijire paliativă pentru bolnavii incurabili si promovarea acestor servicii la nivel regional prin programe de educatie si informare.

Centrul din Bacău va fi primul din România care oferă posibilitatea internării copiilor bolnavi, punând la dispozitie 14 paturi, iar numărul celor care vor beneficia de serviciile oferite – direct si indirect – va ajunge la 400 lunar.

”Grija fată de societatea în care trăim ar trebui să fie prezentă în modelul de business al fiecărei companii, indiferent de dimensiunea ei. Credem că este de datoria noastră să contribuim la realizarea proiectelor de acest gen din România, care, vă asigur, aduc o rază de lumină pentru multe cazuri sociale cutremuratoare. Am înteles în profunzime nevoia acestor copii si situatiile cu care se confruntă si am fost convinsi că au nevoie de ajutorul nostru. Ne bucurăm, astfel, că vom putea ajuta sute de copii în fiecare lună si avem toată încrederea în Asociatia Lumina pentru modul în care înteleg să gestioneze această cauză”, a declarat Liviu Stoleru, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie Cemacon. 

Centrul e proiectat ca o clădire cu regim de înăltime parter si etaj partial.

Suprafata acestuia va fi împărtită astfel încât să integreze zona de rezerve pentru îngrijire, primire si oferire servicii medicale conexe beneficiarilor, zona de recreere indoor, zona pentru servicii de curătenie, zona pentru servicii de masă, zona de vestiare pentru personal si spatiile administrative ale Asociatiei Lumina. În plus, în exteriorul clădirii se vor amenaja alei pietonale, locuri de parcare, spatii verzi si un loc de joacă pentru beneficiari si familiile acestora.

Constructia centrului a fost demarată la sfârsitul lunii martie cu termen estimativ de finalizare în luna noiembrie a aceluiasi ani. Noua constructie se va afla pe terenul donat de Consiliul local Bacău, iar în constructia lui s-au implicat, alături de Cemacon, două fundatii, o companie din domeniul vânzării de materiale de constructii si amenajări interioare si Consiliul Judetean Bacău.

Cemacon este al doilea mare producător de sisteme de zidării ceramice din România si unul dintre liderii pietei din Transilvania. Compania operează cea mai modernă si mai mare capacitate de productie din România cu produse de calitate premium obtinute la costuri de productie foarte competitive.

Cemacon este companie listată la Bursa de Valori Bucuresti si detinută, preponderent, de actionari institutionali, fonduri de investitii românesti si străine; managementul companiei este unul profesionist, independent si cu puternică expertiză de sector.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar