transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-06-2011

Ceramica Iasi lanseaza BRAC

Ceramica Iasi lanseaza BRAC

Ceramica Iasi anunta lansarea celui mai inovator produs al companiei: noul material de zidarie, BRAC. Numele BRAC este puternic si incarcat de semnificatie, fiind rezultatul unei combinatii de termeni: “Brick” si “AAC” (caramida si BCA in limba engleza). Astfel, clientii si toti potentialii consumatori pot deduce din prima cele mai importante beneficii rezultate din utilizarea BRAC: BRAC este rezistent, usor si spornic intrucat el combina cele mai importante calitati ale caramizilor si ale BCA-ului.

Decizia de a intra in acest an pe piata din Romania cu un nou produs de zidarie este una strategica, bazata pe o nevoie identificata in piata.

“Obiectivul principal este sa oferim ce este mai bun pentru consumator. De aceea, investim in oferirea acelorasi produse calitative ca si pana acum, la preturi adaptate nevoilor si cerintelor celor care intentioneaza sa-si construiasca o casa”, a declarat Iulian Mangalagiu, director general al Ceramica Iasi.

Primul avantaj ce rezulta din aceasta combinatie “genetica” de materiale este pretul redus, un lucru benefic in contextul economiei actuale. De­si este inzestrat cu cele mai bune calitati ale caramizii si ale BCA-ului, BRAC-ul este la fel de ieftin ca cel din urma. Un alt beneficiu adus de BCA formulei BRAC este usurinta folosirii.

Datorita dimensiunilor mari ­si consumului mic de mortar, cu BRAC constructia avanseaza repede. Din partea BCA-ului produsul mai mosteneste 2 trasaturi importante - este spornic s­i us­or de transportat. Greutatea BRAC-ului este similara cu greutatea BCA-ului de buna calitate, ceea ce il face mai u­sor de manipulat si transportat.

Din partea caramizii se recunosc trasaturile care tin de durabilitate si rezistenta (BRAC are o rezistenta la compresiune de doua ori mai mare decat prevede legea) precum si izolarea termica excelenta. Nu este deloc de neglijat faptul ca produsul este cat se poate de “verde” – fiind 100% ecologic.

Proprietatilor deosebite care se imbina in acest nou produs li se adauga bineinteles garantia calitatii companiei producatoare. Ceramica Iasi dovedeste inca o data din plin inovatia si calitatea produselor pe piata materialelor de constructie. Rezistenta noului material de zidarie, BRAC, se situeaza la o medie de 10 N/mm2, de cel putin doua ori mai rezistent decat un BCA de calitate superioara, si la fel de rezistent ca o caramida obisnuita.

 “Performanta BRAC este sustinuta de sute de teste privind caracteristicile higrotermice, rezistenta, usurinta de punere in opera, teste efectuate atat in laboratoarele fabricii, cat si pe santiere din Suceava, Bacau si Iasi, aspect care ne-a determinat sa-l recomandam cu incredere si convingere”, a mai declarat Iulian Mangalagiu, director general al Ceramica Iasi.

Pentru urmatorii 3 ani compania estimeaza ca BRAC va reprezenta 10% din veniturile Ceramica si va genera vanzari de peste un milion de euro. Astfel, compania doreste ca noul material de zidarie sa castige o cota de piata de cel putin 5%.


Ceramica SA a inregistrat o scadere a vanzarilor cu 20% in 2009 fata de 2008 ajungand la o cifra de afaceri de 12.5 milioane euro. 


Ceramica Iasi este unul dintre liderii pietei romanesti ai materialelor pentru zidarie, acoperisuri si finisaje.

Cu peste 40 de ani de experienta si peste 200 de angajati, compania este recunoscuta pentru calitatea superioara a produselor sale precum si pentru rezistenta la compresiune a materialelor pentru zidarie.

Actionar majoritar in cadrul Ceramica este, din iulie 2007, cel mai mare investitor la nivel global care actioneaza pe piata romaneasca – fondul de investitii Advent International. Compania si-a marit numarul de produse si capacitatea de fabricare a acestora, investind in cea mai moderna linie de productie a blocurilor ceramice din Europa de Est.

Brikston, lansat in toamna anului 2008, este marca de caramizi si blocuri ceramice produse de Ceramica Iasi si reprezinta peste 90% din cifra de afaceri a companiei. Promisiunea brandului Brikston este o declaratie de seriozitate. Fiecare produs este inzestrat sa ofere cea mai mare rezistenta de pe piata in domeniul constructiilor (pana la 45 N/mm2).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Leonid
Cordelia Willow, nice dress. Good to know you've seen the softer side of Sears.Willow Uh, oh, well, my mom pieckd it out.This dress was in the pilot, but the WB made them change Willow's look because that outfit was considered too nerdy. So they made her wardrobe quirky instead. Remember all those weird sweaters? And here you are making a version of it! What do those damn TV executives know anyways.(Um I may be a giganto Buffy nerd :-)
Kaydi
A wonderful job. Super hepflul information.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar