transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-04-2011

Cesarom isi creste cu 50% capacitatea de productie pe segmentul de placi decorative, la 3 milioane de piese anual

Cesarom isi creste cu 50% capacitatea de productie pe segmentul de placi decorative, la 3 milioane de piese anual Cesarom, liderul pieţei locale de plăci ceramice, anunţă majorarea cu 50% a capacităţii de producţie de plăci decorative (brâuri şi medalioane) începând cu finele lunii mai, ca urmare a modernizării liniei de decorare pentru acest tip de plăci.

Decizia de modernizare a liniei de decorare vine în urma aşteptărilor companiei privind creşterea alertă a vânzărilor pe segmentul de plăci ornamentale în acest an.

O dată cu modificările efectuate în cadrul liniei de decorare, capacitatea de producţie a Cesarom pe acest segment va creşte cu 50%, de la peste 2 milioane de piese pe an, la peste 3 milioane de piese.

Plăcile decorative reprezintă ultimele tendinţe în amenajarea locuinţelor, acestea contribuind la amenajarea unui ambient în care se doreşte eleganţă, stil şi ieşirea din tipare.

Dincolo de impactul pozitiv pe care îl va produce modernizarea liniei de decorare în business-ul companiei, un alt avantaj va fi reprezentat de faptul că aceasta va ajuta la creşterea portofoliului de produse. Pentru început Cesarom va decora plăcile ceramice din colecţiile deja aflate în portofoliu, însă, o dată cu finalizarea investiţiei, se vor putea realiza brâuri şi medalioane şi pe alte formate.

În urma procesului de modernizare, linia de decorare va dispune de o tehnologie avansată de monitorizare şi în acelaşi timp supervizare pentru întregul proces de decorare.

„Plăcile produse prin intermediul acestei linii de decorare vor fi destinate atât pieţei autohtone, cât şi exporturilor”, a declarat Eduard Măcărescu, Director de Operaţiuni al companiei. Cesarom exportă deja în Bulgaria, Grecia, Finlanda, Serbia, Republica Moldova şi Slovacia, iar pentru acest an are în plan extinderea prezenţei pe tot mai multe pieţe din Europa, precum Germania, Franţa sau Marea Britanie.


În prezent, capacitatea totală de producţie a Cesarom în fabrica de la Cluj se ridică la 6,5 milioane de metri pătraţi anual.

Cesarom este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de peste 40 de ani. Compania a devenit, începând cu 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger, acesta fiind unul dintre cei mai renumiţi producători europeni şi mondiali de plăci ceramice (gresie, faianţă, decoruri).

O dată cu intrarea în grupul Lasselsberger, compania şi-a schimbat numele în Lasselsberger SA, dar a păstrat marca de produs Cesarom.
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Khofifah
Sep17 Sunt clar dintr-a doua, dar cred ca fiecare cagreotie ar avea ceva de invatat de la cealalta. Eu as vrea sa invat sa cer ajutor, cand simt ca nu mai pot. Poate nu cu banii, dar in alte privinte. Daca cei din prima cagreotie s-ar gandi de doua ori inainte sa ceara si cei din a doua ar invata ca nu sunt singuri pe lume si ar scapa de orgoliu de a le face pe toate cred ca am fi toti mai castigati, cred eu.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar