transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 08-06-2023 4.635 lei 4.9578 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-07-2013

Cesarom va produce peste 1 milion mp de gresie portelanata in 2013

Cesarom va produce peste 1 milion mp de gresie portelanata in 2013

Unul din trei cumpărători de plăci ceramice optează pentru achiziţia de gresie porţelanată, potrivit datelor Lasselsberger România, deţinătorul brandului Cesarom şi principalul producător local de profil, urmând ca numărul celor interesaţi de astfel de produse să crească constant de la an la an.

„Gradul foarte redus de absorbţie a apei, rezistenţa la cicluri repetate de îngheţ - dezgheţ, la abraziune şi la alunecare sunt principalele avantaje ale gresiei porţelanate, aceasta câştigând tot mai mult încrederea consumatorilor români”, a declarat Sergiu Apolzan, Director Vânzări al Lasselsberger România.

Acesta a subliniat că, pentru a veni în întâmpinarea cererii în creştere pentru astfel de produse, Lasselsberger România a lansat, începând cu finele lunii aprilie, producţia de gresie porţelanată în fabrica Sanex din Cluj Napoca.

„În prima lună de producţie volumul de plăci porţelanate fabricate la Cluj Napoca a ajuns la peste 180.000 de metri pătraţi. Cesarom ar putea produce până la finele anului 1 milion de metri pătraţi”, a mai spus Sergiu Apolzan, adăugând că, în timp scurt, se poate gândi o capacitate de producţie de gresie porţelanată ce poate atinge până la 2,5 milioane de metri pătraţi.

Noile plăci produse în fabrica Sanex sunt cuprinse în şapte colecţii speciale. Acestea adoptă stiluri moderne, dar şi clasice sau rustice şi poartă nume sugestive inspirate de caracteristicile produselor - Boston, London, Cementi, Doga, Garden, Piazzetta şi Pietra di Mare.

În momentul alegerii tipului de gresie dorit, trebuie luată în considerare destinaţia acesteia şi, de asemenea, trebuie făcută diferenţa între o gresie de interior şi una de exterior. Gresia porţelanată elimină toate aceste probleme, putând fi utilizată cu uşurinţă în orice tip de spaţiu.Potrivit reprezentanţilor Lasselsberger România, în cazul unei locuinţe, gresia porţelanată, deşi este destinata exteriorului, poate fi folosită cu succes la interior, în băi,  bucătării sau holuri. De asemenea, plăcile porţelanate sunt recomandate şi pentru demisoluri, subsoluri, crame sau garaje interioare.

„O parte dintre cumpărători aleg plăcile porţelanate chiar şi pentru livinguri sau dormitoare datorită modelelor deosebite şi a gradului ridicat de rezistenţă la abraziune”, a mai spus Sergiu Apolzan.

Special creată pentru a rezista la cicluri de înghet - dezgheţ, gresia porţelanată are ca principală destinaţie suprafeţele exterioare: terase, balcoane, faţade şi alei.

Calităţile deosebite ale plăcilor porţelanate fac din acestea o opţiune viabilă şi pentru alt tip de proiecte, nu doar rezidenţiale.

„Gresia porţelanată este potrivită şi pentru spaţiile cu condiţii severe de exploatare, cum ar fi spaţii comerciale, spaţii industriale, aeroporturi, restaurante, şcoli sau spitale”, a mai afirmat Sergiu Apolzan.

În plus, acest tip de produs poate fi folosit chiar şi la amenajarea de pasaje, trotuare sau la construcţia de fântâni decorative.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
LoLo
autodiversificarea...singura cale la noi :) si nu ma amagesc ca ar fi unica fiica-mea :D la un an avea amneiul mai putin diversificat decat al unui bebelus de 7 luni :) si totusi e bine, te obliga sa fii mai atent la ce mananci...sau mai degraba la ce sa nu mananci... cu scaparile de rigoare :D
Hendrik
autodiversificarea...singura cale la noi :) si nu ma amagesc ca ar fi unica fiica-mea :D la un an avea aiuemnl mai putin diversificat decat al unui bebelus de 7 luni :) si totusi e bine, te obliga sa fii mai atent la ce mananci...sau mai degraba la ce sa nu mananci... cu scaparile de rigoare :D
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar