transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-07-2013

Cifra de afaceri Adeplast a crescut cu 31% in primele 6 luni din 2013

Cifra de afaceri Adeplast a crescut cu 31% in primele 6 luni din 2013

AdePlast anuntă o crestere 31% a cifrei de afaceri în primele sase luni ale anului, cu valoare a EBITDA majorată cu acelasi procent. Evolutia se datorează în principal cresterii  capacitătilor de productie si flexibilizării productiei. Toate acestea împreună cu pozitionarea geografică a platformelor si scăderea considerabilă costului de transport au făcut ca în prima jumătate a anului AdePlast  să atingă aproximativ 100.000.000 lei.

“Odată cu noile capacităti de productie am reusit o prezentă mai promptă în piată alături de reselerii nostri si de companiile de constructii. Acest lucru se vede în cifra de afaceri, dat fiind că degeaba ai un produs la cele mai înalte standarde de calitate dacă nu este reprezentat corect în piată si nici nu-l foloseste nimeni. Acum putem oferi partenerilor AdePlast calitate la un nivel de flexibilitate a distributiei greu de atins chiar si de către companii cu zeci de ani de experientă mai multă decât noi. Practic, o parte importantă a cresterii vânzărilor se datorează unei bune relatii cu partenerii si resellerii AdePlast”, declară Marcel Bărbut, CEO AdePlast.

“Cresterea este una multumitoare pentru AdePlast în conditiile in care unele semnale din economie nu sunt foarte încurajatoare. Dacă ne referim strict la domeniul constructiilor, piata înregistrează blocaje cauzate de datoriile de anul trecut încă neachitate de către stat firmelor care au executat lucrări publice.

Odată ce primăriile îsi vor achita datoriile, cu sigurantă vor începe lucrări noi care vor revigora piata. Pe de altă parte, noi am înregistrat o crestere pe sectorul privat, iar piata home-use a început să se dezmortească. Acesta evolutie nu este însă suficientă  pentru a asigura cresteri consistente în industria noastră. Această crestere precum si evolutia generală a business-ului ne motivează să continuăm procesul investitional, astfel că la sfârsitul acestei luni vom pune în functiune o nouă fabrică de vopsea la Ploiesti, asa cum am stabilit încă de la începutul anului ”, declară Marcel Bărbut. 

AdePlast este cel mai important producător român materiale de constructii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploiesti si Roman.
Oradea. Capacitatea de productie este de 250.000 de tone adezivi si mortare uscate, 20.000 de tone de vopsea  si tencuieli decorative pe un schimb si 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă si capacitatea de productie de polistiren grafitat în coobranding cu firma BASF.
Ploiesti.

Pe platforma industrială de la Ploiesti se află o fabrică de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 700.000 de metri cubi, o line de productie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cubi, iar din această lună intră în productie fabrica de vopsea, tencuieli decorative si lacuri si emailuri pe bază de apă.
Roman.

AdePlast detine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone si în amenajare  o linie de productie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Shaysta
da. pana la urma asta am facut si eu.dar nici daca se "dejghioaca" nu-i chiar asa o tragedie, ca nu se rupe (cel putin al meu nu s-a rupt), ci -pur si silpmu- trebuie sa-l asamblezi din nou.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar