transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-10-2011

CMS Cameron McKenna devine partener al organizatiei de caritate Hospice Casa Sperantei

CMS Cameron McKenna devine partener al organizatiei de caritate Hospice Casa Sperantei În această săptămână, biroul din România al firmei europene de avocatură CMS Cameron McKenna anuntă încheierea unui parteneriat cu Hospice Casa Sperantei, organizatie neguvernamentală de caritate dedicată îngrijirii si sprijinirii bolnavilor incurabili din România.

Cele două organizatii au celebrat oficial noul parteneriat miercuri, 5 octombrie, în cadrul unei serate muzicale unice, care a avut loc în remarcabilul Palat Cantacuzino din Calea Victoriei. Invitatii, membri ai mediului de afaceri si diplomatic din România, printre care si ambasadorii Marii Britanii si Canadei, s-au bucurat de un recital de exceptie oferit de tenorul Operei Nationale din Bucuresti, Liviu Sandu, împreună cu muzicienii Sergiu Marin (violoncel) si Cristian René Popescu (vioară).

CMS Cameron McKenna România a devenit membru fondator al Hospice Casa Sperantei – filiala Bucuresti, angajându-se să contribuie la sprijinirea organizatiei, nu doar prin suport financiar, ci si prin oferirea de servicii pro bono, strângere de fonduri si voluntariat.

Cu ocazia încheierii parteneriatului dintre CMS si Hospice Casa Sperantei, Excelenta Sa, domnul Martin Harris, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord în România a declarat: "Sunt profund impresionat de recunoasterea pe care CMS Cameron McKenna si comunitatea de afaceri o arată activitătii de o importantă vitală întreprinsă de organizatia de caritate Hospice Casa Sperantei".

"Suntem onorati să sprijinim o astfel de organizatie care a initiat îngrijirea paliativă în România. Munca depusă de Hospice Casa Sperantei este atât de necesară, iar ceea ce au reusit să realizeze până acum este absolut remarcabil. Suntem mândri de acest parteneriat si nerăbdători să colaborăm în viitor", a explicat Gabriel Sidere, Managing Partner, CMS Cameron McKenna România.

Înfiintată în anul 1992, Hospice Casa Sperantei este prima organizatie de caritate din domeniul îngrijirii paliative din România.
De la înfiintare până acum a furnizat gratuit servicii specializate de îngrijire paliativă pentru mai mult de 12 000 de copii si adulti care suferă de boli incurabile sau aflati în faze terminale.

În viziunea Hospice Casa Sperantei, toti bolnavii incurabili din România, împreună cu familiile lor, ar trebui să aibă acces la serviciile specializate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit si oriunde solicită aceste servicii.

"Suntem extrem de recunoscători biroului CMS Cameron McKenna. Acest parteneriat este foarte important pentru noi si ne permite să ne apropiem si mai mult de obiectivul nostru – acela de a putea oferi tuturor persoanelor cu boli incurabile din România, precum si familiilor acestora, accesul gratuit la îngrijirea paliativă specializată de care au atâta nevoie", a mentionat Graham Perolls, Fondatorul si Presedintele Hospice „Casa Sperantei“.

CMS a fost înfiintată în 1999 si cuprinde astăzi, la nivel mondial, 600 de parteneri si peste 2 800 de avocati. CMS oferă o întelegere locală profundă a aspectelor juridice, fiscale si de afaceri si furnizează servicii orientate către clienti printr-o strategie comună executată la nivel local în 28 de jurisdictii, cu 56 de birouri în Europa Centrală si de Vest si nu numai.

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este prima organizatie de caritate din România având misiunea îngrijirii bolnavilor incurabili în faze avansate si terminale, în special bolnavi de cancer. Serviciile hospice sau "îngrijiri paliative specializate" contribuie la îmbunătătirea calitătii vietii bolnavilor incurabili prin tratamentul durerii si al celorlalte simptome asociate, suport psiho-emotional, social si spiritual. Serviciile sunt gratuite si se adresează populatiei din Brasov, judetul Brasov si Bucuresti.  .


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Panos
Thanks for sharing my post! I found that quote (on Pinterest of cuosre!) at the most appropriate time for me. Just have to remember it when my mind gets in the way of my body.Great news about the RnR Marathon in your area. I've never done one, but have been a medical volunteer several times at the San Diego one. It's such a great, festive atmosphere, and is an extremely well organized event.
Anitra
There is a critical shortage of inofmartive articles like this.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar