transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-03-2012

Construct Expo si Ambient Expo - 29 martie - 1 aprilie 2012, la Romexpo

Construct Expo si Ambient Expo - 29 martie - 1 aprilie 2012, la Romexpo În perioada 29 martie - 1 aprilie 2012, Centrul Expozitional ROMEXPO va găzdui două dintre cele mai importante manifestări expozitionale din portofoliu, AMBIENT EXPO - Târg International pentru decoratiuni interioare, mobilier si pisicine si CONSTRUCT EXPO - Târg International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii.

Peste 290 de firme specializate în tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii sau sisteme pentru finisaje, amenajări, piscine, mobilier si decoratiuni, reprezentând 22 de tări, vor expune timp de patru zile, în cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, cele mai noi produse si inovatii din domeniu, venind în întâmpinarea vizitatorilor interesati de construirea, dotarea si confortul locuintei, a unui birou sau a unui spatiu logistic.

Cu o traditie deja consacrată în rândul firmelor de profil, expozitiile AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO promovează excelenta si profesionalismul în serviciile din domeniu, facilitând accesul publicului specializat la noutăti si la perfectionare. În acest scop, pe întreaga perioadă de desfăsurare a evenimentului, vor avea loc o serie de evenimente conexe organizate în parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din România, Universitatea de Arhitectură si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Patronatul Producătorilor de Tâmplarie Termoizolantă, Asociatia Patronală pentru Piscine si Wellnes, Asociatia Industriei de Vopseluri din România, precum si Asociatia Producătorilor de Materiale pentru Constructii din România, Asociatia Română a Electricenilor, Echipa PRISPA România si Asociatia Montatorilor de Pardoseli din România.

In premieră pentru România, CONSTRUCT EXPO 2012 va găzdui CONCURSUL EUROPEAN AL MONTATORILOR DE PARDOSELI. Concursul se va desfăsura în perioada 29 - 31 martie în Pavilionul C3, din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, ultima zi fiind dedicată festivitătii de premiere a câstigătorilor.

În cadrul acestei competitii si-au anuntat participarea reprezentanti din 6 tări: Germania, Austria, Italia, Cehia, Polonia si România, iar cele două probe de concurs constau în executarea a trei montaje de pardoseli elastice: linoleum, mochetă si pardoseală PVC si în realizarea unui montaj de parchet masiv si a finisajelor aferente.

Program de vizitare: 29 – 31 martie, între orele 10:00 – 18:00 si 01 aprilie, între orele 10:00 – 16:00

Mai multe informatii puteti regăsi pe site-urile: www.ambient-expo.ro si www.constructexpo.ro.

În aceeasi perioadă cu AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO se vor desfăsura si următoarele manifestări expozitionale:

EXPO FLOWERS & GARDENS - Expozitie internatională de flori, amenajări peisagistice si de grădinărit (www.expoflowers.ro).


ANTIQUE MARKET I - Târg de obiecte de artă si antichităti (www.antiquemarket.ro).

TÂRG DE PRODUSE TRADItIONALE III - Târg de produse cu specific românesc. (www.targprodusetraditionale.ro)

ROMEXPO SA este o societate cu capital privat, având ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a României. Societatea este membră a Asociatiei Mondiale a Industriei Târgurilor si Expozitiilor (UFI), a Aliantei Târgurilor din Europa Centrală (CEFA) a Asociatiei Internationale de Auditare a Statisticilor Expozitiilor (CENTREX) si a Asociatiei Organizatorilor de Târguri si Expozitii din România (ASOEXPO)..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
link building
CsAgQn This is one awesome article post.Really looking forward to read more. Awesome.
Ecem
I simply ntawed to send a comment to thank you for some of the awesome suggestions you are giving out here. My extensive internet search has at the end of the day been paid with pleasant insight to exchange with my friends and classmates. I d state that that many of us website visitors actually are quite lucky to live in a fine site with so many lovely people with good advice. I feel very lucky to have come across the webpages and look forward to so many more fun times reading here. Thanks again for everything.
mitza
Am vazut, mi-a placut... Felicitari organizatorilor! Am si cumparat cate ceva. Ca, deh, "ochii vad, inima cere"...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar