transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-08-2015

Constructiile noi dinamizeaza piata de ferestre cu geam termopan

Constructiile noi dinamizeaza piata de ferestre cu geam termopan

Tot mai putine locuinte din mediul urban sunt in prezent dotate cu ferestre ce nu au geamuri termopan. Asa numitele "termopane" au devenit un standard la oras, dar sunt tot mai utilizate si in mediul rural. Avand o multime de beneficii in utilizare, ferestrele cu tamplarie PVC sunt alese de romani in ciuda preturilor relativ mari comparativ cu alte sisteme clasice. Ferestrele de buna calitate, realizate cu profile de la marci precum Rehau sau Gealan, asigura izolatie termica si fonica pentru locuinte si orice alt gen de spatii - de la cele comerciale, la cele industriale.

Multi romani care au deja ferestre de acest tip aleg sa le schimbe la un anumit interval de timp, pentru a opta pentru variantele mai noi, de o calitate mult mai ridicata decat cele disponibile in tara noastra cu 10-15 ani in urma. Ferestrele de calitate isi pastreaza culoarea peste ani, iar sistemele reusesc sa asigure izolatie termica eficienta in sezonul rece. In Bucuresti, piata de termopane a fost intretinuta si de reabilitarile blocurilor vechi, operatiuni finantate din bugetele locale ale primariilor de sector. Cu toate acestea, piata este vasta, exista multe persoane care cauta in mod individual sa isi comande ferestre pvc.

In Capitala, dar si in alte mari orase din Romania, in ultimii ani s-a constatat o ascensiune puternica a pietei imobiliare de constructii noi.

Ansamblurile rezidentiale (blocuri si case - vile) au dinamizat mai departe piata de ferestre cu geam termopan, caci au generat comenzi insemnate. Tendinta pare sa continue si in anii ce urmeaza, caci tot mai multe proiecte noi sunt anuntate de dezvoltatori.

Cautarile de termopane Bucuresti sunt foarte dese pe internet, iar cei ce cauta o locuinta noua se intereseaza de toate detaliile cu privire la materialele de constructie utilizate, inclusiv la detaliile ce tin de tamplaria PVC aleasa pentru ferestrele cu geam termopan. In consecinta, dezvoltatorii aleg variante de cea mai buna calitate, incercand astfel sa atraga clientii prin calitatea materialelor si a finisajelor.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar