transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2014

Cum sa reduci poluarea din locuinta cu ajutorul plantelor - sfaturi de la Hornbach

Cum sa reduci poluarea din locuinta cu ajutorul plantelor - sfaturi de la Hornbach

Plantele verzi sunt unul dintre elementele cele mai importante ce pot reduce continutul de poluanti dintr-o încăpere si pot împrospăta aerul, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si grădinărit.

”Plantele verzi ar trebui să fie nelipsite din orice casă, atât datorită aspectului, cât si a beneficiilor pentru sănătatea locuitorilor. Astfel, studiile realizate în laborator arată că, într-o încăpere de 12 mp, o singură plantă mare poate reduce continutul de poluanti cu 25%. Acesta este si motivul pentru care am decis ca în luna noiembrie să organizăm, în toate magazinele Hornbach, expozitii speciale unde vizitatorii pot admira si cumpăra dintr-o varietate de 30 de specii de plante verzi si pot afla detalii despre avantajele fiecăreia”, a declarat Mugurel Horia-Rusu, Directorul General al Hornbach.

Plantele verzi, sursa de sănătate din fiecare casă

Plantele verzi actionează ca aer conditionat natural, influentează umiditatea si reduc zgomotul si praful sau poluantii din aer. Datorită lor locuitorii casei au un somn linistit, un nivel de stres mai scăzut si o capacitate de concentrare mai mare.

Capacitatea de ventilatie diferă însă, în functie de mai multi factori, precum numărul de persoane, materialele de constructii existente sau sistemele de ventilatie.

”Varietatea de plante verzi este mare, însă românii preferă câteva specii. În top se află crinul păcii, urmat de feriga de ghiveci, iedera, calathea si zamioculcas”, a adaugat Mugurel Horia-Rusu.Usile glisante cu oglindă si sticlă colorată, preferatele românilor

Pe lângă expozitia de plante verzi, în luna noiembrie clientii Hornbach vor putea vizita si o expozitie de usi glisante si vor afla informatii despre montarea acestora si zonele din locuintă unde sunt recomandate.

“Usile glisante sunt usor de folosit, au un design mai deosebit decât o usă simplă si prezintă o altă serie de avantaje care le urcă în topul preferintelor românilor în ultima perioadă”, a declarat Directorul General al Hornbach România.

Conform afirmatiilor acestuia, usile glisante pot fi folosite mai ales în spatii mici, acolo unde deschiderea unei usi normale ar crea senzatia de înghesuială. Astfel, în apartamentele mai putin spatioase, această alegere reprezintă o alternativă atât utilă, cât si elegantă.

”În ceea ce priveste achizitiile de usi glisante, românii le preferă pe cele cu oglindă sau sticlă colorată, acest lucru datorându-se si aspectului functional”, a completat Mugurel - Horia Rusu.

Acesta a mai adăgat că majoritatea clientii montează usi glisante pentru dressing-uri. Însă, acestea pot fi folosite, spre exemplu, pentru împărtirea spatiilor. De asemenea, în ceea ce priveste materialele din care sunt realizate, pe lângă oglindă si sticlă, usile mai pot fi realizate si din pal, culorile preferate de români în acest caz fiind cele neutre, precum stejar, crem sau wenge.

”Materialele din care sunt realizate usile glisante ar trebui alese în functie de amenajarea pe care fiecare si-o doreste. Astfel, în cazul unei amenajări clasice, de preferat ar fi achizitionarea celor din pal, iar dacă se optează pentru o amenajare mai modernă, usile din sticlă reprezintă varianta optimă”, a mai adăugat Mugurel – Horia Rusu.


Românii preferă montajul cu profesionisti

Usile glisante nu sunt foarte usor de montat, întrucât necesită o nisă specială, astfel ca românii preferă să le instaleze cu ajutorul unor profesionisti.

”Pe lângă cele 15 variante de pal si sticlă, la orice dimensiune, pe care clientii le pot găsi în magazinele Hornbach, acestia pot opta si pentru serviciile noastre de montaj”, a mentionat reprezentantul Hornbach.

Serviciul de montaj presupune că, după achizitionarea produselor de care au nevoie, clientii pot programa un mester pentru a fi efectuate măsurătorile la domiciliu, urmând ca apoi proiectul să fie pus în practică de o echipă profesionistă. Lucrarea este îndeplinită conform cerintelor clientului, la final fiind realizată si o curătenie în spatiul de montaj. Pentru aceste servicii garantia este de 2 ani, calitatea fiind cea mai înaltă.

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie si se numără printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 tări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si România), operând 147 de magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment detine trei magazine în Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), unul în Brasov si unul în Timisoara.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar