transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-09-2014

Dr. Fenster - campanie lansata de VEKA

Dr. Fenster - campanie lansata de VEKA

Când discutăm despre constructii, românii se confruntă cu multe probleme, în principal din pricina neinformării sau a temerii de a lua anumite decizii. În acelasi timp, însă, acestia îi percep pe germani drept ingineri desăvârsiti, mereu preocupati să găsească solutii performante, durabile, conforme cu cele mai înalte standarde de calitate. În acest context, Dr. Fenster, specialistul german propus de VEKA, oferă solutii nemtesti pentru problemele românesti.

Cele mai multe neplăceri care apar într-o locuintă sunt cauzate de ferestre - fie că este vorba de calitatea inferioară a acestora, de montajul deficitar sau de reabilitările termice nedocumentate. Pentru toate acestea, dar nu numai, solutia germană vine de la VEKA prin reprezentantul său - Dr. Fenster.

Prin intermediul campaniei „Dr. Fenster – solutii nemtesti pentru probleme românesti”, VEKA România îsi propune deopotrivă informarea si educarea consumatorului român în ceea ce priveste achizitia corectă a ferestrelor sau depistarea problemelor tâmplăriei vechi. Specialistul în psihologia ferestrelor, Dr. Fenster, va diagnostica temerile românilor legate de problemele apărute în locuinte si le va rezolva cu întelepciunea si priceperea germană, datorită multiplelor beneficii pe care le oferă solutiile VEKA.„?n urma studiului asupra perceptiilor despre sistemele de ferestre cu geam termopan pe care VEKA România l-a realizat în anul 2013, am constatat că există o mare lipsă de informare a consumatorului român în ceea ce priveste semnificatiile si diferentele dintre o fereastră termoizolantă si un simplu termopan. Dr. Fenster este vocea prin care ne dorim să ajutăm clientii să constientizeze importanta unei ferestre de calitate pentru confortul propriei locuinte. Astfel, campania „solutii nemtesti pentru probleme românesti” va prezenta beneficiile majore pe care le aduce un sistem de profile PVC de clasa A într-o locuintă.”, declară Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA România.

VEKA România este singurul furnizor de profile PVC destinate productiei de tâmplărie termoizolantă, ce oferă în mod exclusiv solutii de clasa A (conform SR EN 12608). Compania se diferentiază printr-o ofertă diversificată de sisteme de profile PVC exclusiv în clasa A de calitate, oferind clientilor solutii individualizate din categoria premium, care sunt adaptate conditiilor climatice din tara noastră.

Ferestrele si usile reprezintă cheia întregii locuinte, de aceea calitatea lor va fi întotdeauna factorul de influentă în decizia de achizitie. Solutiile VEKA răspund cu usurintă celor mai exigente criterii de design architectural, durabilitate, izolare termică si securitate antiefractie si mentin locuinta confortabilă, linistită si economică tot timpul anului. Fie că vorbim de ferestre, usi, rulouri sau obloane, orice sistem de profile PVC de la VEKA care are la bază o solutie tehnică de clasa A si reprezintă o investitie sigură în calitatea germană, cu peste 40 de ani de traditie.

Fondată în anul 1969, ca urmare a preluării producătorului german Vekaplast, care la acea dată avea doar 8 angajati, VEKA a devenit, în 2011, lider mondial pe piata sistemelor de profile PVC-U pentru usi, ferestre si obloane, numărând astăzi mai mult de 3.600 de angajati si înregistrând vânzări de aproape 800 de milioane de euro în întreaga lume. Prezent pe 6 continente, grupul VEKA îsi desfăsoară activitatea în 25 de locatii la nivel mondial, operând 16 locatii de productie. 

VEKA ROMÂNIA, înfiintată în anul 2000, este detinută în totalitate de către VEKA AG Germania si are peste 30 de angajati, în prezent derulând afaceri cu peste 180 de parteneri în întreaga tară. Sistemele de profile PVC de la VEKA, furnizate exclusiv în clasa A de calitate, oferă clientilor solutii individualizate din categoria premium, disponibile în peste 50 de nuante, precum si profile cu design specific.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Akua
That's not just logic. That's really sebnsile.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar