transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-02-2013

Duraziv, lider in termoizolarea blocurilor din Bucuresti in 2012

Duraziv, lider in termoizolarea blocurilor din Bucuresti in 2012

Producătorul de materiale de constructii Duraziv detinut de antreprenorul local Daniel Guzu anuntă că a fost cel mai mare furnizor de tencuieli decorative la nivelul Bucurestiului în 2012. Aceste produse au fost aplicate la peste 450 de blocuri din Capitală. Principalele avantaje ale acestor produse constau în proprietătile superioare în ceea ce priveste durabilitatea lucrărilor realizate cu aceste tencuieli, flexibilitatea deosebită a peliculei, usurinta în aplicare, dar si păstrarea intensitătii culorii in timp, datorită pigmentilor 100% originali.

Tencuielile decorative Duraziv cu Kauciuc®  au fost produsele care au înregistrat cea mai mare crestere în vânzările companiei pe parcursul anului 2012. Aceste produse sunt dezvoltate în cadrul diviziei de vopsele care a înregistrat un avans al veniturilor de 45% anul trecut, ajungând la un nivel de peste trei milioane de euro.

“Tencuiala decorativă structurată cu Kauciuc® de la Duraziv a fost aplicată pe o suprafată totală de peste 1.000.000 de metri pătrati pe parcursul anului 2012”, declară Gabriel Constantin, manager B2B în cadrul Duraziv. “În medie pe un bloc se aplică în jur de 2.200 de metri pătrati de tencuială decorativă.

Asta înseamnă că pe aproximativ 450 de blocuri din Capitală a fost aplicat produsul dezvoltat de Duraziv. Am avut asadar, la nivel de Bucuresti, o cotă de aproximativ 50%, fiind lideri detasati pe această gamă de produse”, adaugă Gabriel Constantin.

Anul 2012 ar fi trebuit să fie anul marilor proiecte de reabilitare. Foarte multe dintre proiectele de acest tip au rămas însă doar pe hârtie, finalizarea acestora fiind blocată din diverse motive.

Potrivit datelor Ministerului Dezvoltării Regionale si Turismului, în perioada 2009-2011 la nivel national au fost reabilitate circa 1.662 de blocuri. Statul a alocat 200 mil. euro în acest sens. Anul trecut ritmul lucrărilor de acest tip a crescut simtitor, doar în Bucuresti reabilitându-se în jur de o mie de blocuri. Capitala a fost de altfel orasul în care s-au concetrat cele mai multe lucrări de reabilitare în 2012.

Adezivii si vopselele sunt produsele care au înregistrat cele mai importante cresteri în vânzări din cele aflate în portofoliul Duraziv. Adezivii au înregistrat un avans de 11%, iar vopselele au crescut ca vânzări cu 45%.

Afacerile companiei Duraziv au ajuns într-un punct în care aportul fiecărei divizii în formarea cifrei de afaceri s-a echilibrat. Vopselele contribuie acum cu peste 20% la formarea cifrei de afaceri totale. Duraziv a fost în 2012 singurul producător de vopsele din România care a investit în productie, lansând o nouă unitate de productie pentru care s-au alocat fonduri totale de circa un milion de euro. Investitiile totale în productia de vopsele au ajuns la un nivel de 2 milioane de euro.

Duraziv este o companie activă pe piata de materiale de constructii încă din anul 2003, când a fost înfiintată sub denumirea initială de Bau Profil de către antreprenorii Daniel si Irina Guzu. Compania produce materiale de constructii din categoria adezivi, profile metalice, vopsele, produse pentru finisări interioare si exterioare, sisteme complete de termoizolare si hidroizolare. 
Divizia producătoare de adezivi s-a lansat în urma unei investitii de peste 8,5 mil. euro într-o fabrică modernă, cu o capacitate de productie de 200.000 de tone pe an, situată în Popesti Leordeni.

Fabrica este dotată si cu un laborator propriu, echipat la standarde europene, unde sunt testate toate produsele. În 2011 compania a raportat o cifră de afaceri de 18 milioane de euro, în crestere cu 34% comparativ cu anul precedent.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jaylen
Pues este rebozado debe estar ideal, la verdad es que yo nunca he separado las cl&r8sa#a230;.la próxima vez sigo tus indicaciones! y lo del bicarbonato para que queden tiernos los calamares??? que fuerte no tenía ni dea! un beso
Janet
That\'s really thinnikg of the highest order
Ram
Buna Dora! Am revenit pe blog dar de aectsaa data cu o rugaminte legata de acel kit pentru incepatori pe care vreau sa-l achizitionez..as vrea unul cu tips-uri, nu cu sabloane iar la vanzare am vazut numai cu sabloane, dar daca mi-as face o lista si as cumpara fiecare separat nu ca si un set nu ar fi okay? iti voi enumera ceea ce vreau sa-mi cumpar, spune-mi te rog frumos daca este in regula si daca e tot ce imi trebuie ca si incepatoare, pt un french cu tips, sau gel pe unghia naturala: lampa uv 36w, gel baza, pensula, betisor cuticula, pila granulatie 180, buffer alb, tips-uri, lipici, cutter, cleaner, pads-uri, primer, gel ultra white, gel 3 in 1, gel constructie alb si unul roz, tip blender, lac finish. Iti multumesc! O zi cat mai frumoasa!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar