transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-03-2012

Duraziv: Inaintea Sarbatorilor de Paste, cresc vanzarile de produse destinate lucrarilor de finisaj

Duraziv: Inaintea Sarbatorilor de Paste, cresc vanzarile de produse destinate lucrarilor de finisaj Producătorul autohton de materiale de constructii Duraziv estimează că o crestere importantă a vânzărilor de produse destinate lucrărilor de finisaj în această perioadă. Produsele achizitionate în lunile de primăvară sunt destinate lucrărilor de renovare. Potrivit Duraziv în această perioadă aceste proiecte sunt mai putin costisitoare, iar oferta din piată este mai largă ca urmare a multitudinii târgurilor de profil.

Potrivit estimărilor Duraziv produsele cele mai căutate la rafturi primăvara sunt gleturile, vopselele lavabile, adezivii si chiturile de rosturi. Toate aceste produse sunt utilizate preponderent în cadrul lucrărilor de renovare.

„si în 2011, ca de altfel în fiecare an, se observă o evolutie pozitivă a vânzărilor în perioada anterioară sărbătorilor pascale. Se observă o evolutie bună în special pe segmentul de produse premium, ceea ce înseamnă că se achizitionează produse pentru proiecte individuale de renovare”, declară Gabriel Constantin, Manager B2B Duraziv.

Principalele lucrări de renovare care pot fi realizate în această perioadă sunt cele de finisaj. Practic se înlocuiesc plăcile ceramice, se montează parchet si se zugrăveste.
Într-o locuintă individuală, spatiile care primesc de obicei un aspect nou sunt băile si bucătăriile, camerele cele mai utilizare într-o locuintă.

Costurile proiectelor de renovare variază în functie de buget. Costurile medii pentru renovarea unui apartament de bloc obisnuit, de dimensiuni medii, fără a lua în calcul înlocuirea instalatiilor sanitare sau a parchetului, sunt de circa 2.800 - 3.000 de lei. Vorbim de un apartament de 60 de metri pătrati, cu o suprafată desfăsurată de 210 metri pătrati (incluzând asadar toti peretii). Lucrările efectuate în acest buget ar presupune îndreptarea peretilor si tavanelor cu glet de finisaj, aplicarea unei vopsele lavabile si a amorsei aferente, montarea de gresie si faiantă.

„Lucrările de renovare sunt recomandate în această perioadă, clientii putând beneficia de o serie importantă de avantaje, cele mai notabile fiind costurile mai mici de achizitie, dar si de varietatea de solutii disponibile”, declară Gabriel Constantin.

Foarte multi clienti realizează lucrări de renovare primăvara, deoarece doresc să profite de promotiile si reducerile de preturi din această perioadă. De asemenea, acesta este un interval în care costurile cu manopera sunt de obicei mai reduse. Pot fi găsiti mai usor acum meseriasi care practică costuri mai mici si sunt mai atenti la lucrare. Cei mai pretentiosi pot apela acum si la noile tendinte în domeniu (vopsele, plăci ceramice, decoratiuni) prezentate la târgurile de specialitate programate în preajma Pastelui.

Duraziv a lansat anul trecut un produs inovator destinat proiectelor de renovare. Vopseaua Duraziv Fără Miros este singurul produs din piată care face posibilă locuirea în aceeasi zi în imobilulul în care a fost aplicată. Duraziv Fără Miros este primul produs industrial din România care a primit eticheta ecologică. Anul trecut compania a vândut vopsele de peste 2 milioane de euro.

Duraziv este o companie activă pe piata de materiale de constructii încă din anul 2003, când a fost înfiintată sub denumirea initială de Bau Profil de către antreprenorii Daniel si Irina Guzu. Compania produce materiale de constructii din categoria adezivi, profile metalice, vopsele, produse pentru finisări interioare si exterioare, sisteme complete de termoizolare si hidroizolare. Divizia producătoare de adezivi s-a lansat în urma unei investitii de peste 8,5 mil. euro într-o fabrică modernă, cu o capacitate de productie de 200.000 de tone pe an, situată în Popesti Leordeni. Fabrica este dotată si cu un laborator propriu, echipat la standarde europene, unde sunt testate toate produsele. În 2011 compania a raportat o cifră de afaceri de 18 milioane de euro, în crestere cu 34% comparativ cu anul precedent..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Gisela
It seems to that marriage is about love, sproupt, honor, raising children, caring for older generations, nursing sick relatives, and generally providing sproupt for one's partner and family. The intimate lives of married people is important to the health of the relationship, but sexual practices of other couples is of no interest to me. I really do not care whether my parents, friends or neighbors have sex only on Saturday mornings in the missionary position, or if they are more creative. The intimacy of married people is just that--intimate and private. It also has no bearing on the social value of the institution of marriage. The institution of marriage is damaged when commitments are not taken seriously. What couples do in the bedroom is of no consequence. Therefore, opposition to same-sex marriage is really just opposition to a particular intimate moment between a couple. In fact, marriage is strengthened when we encourage more committed couples to take marriage seriously. Therefore, if one thinks the instutition of marriage is important, one should encourage gays and lesbians to enter into marriage. If we deny gays/lesbians the opportunity to marry (or if we limit marriage to same-race couple) we simply make marriage less relevant.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar