transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-04-2014

Duraziv: tencuielile decorative sunt produsele cele mai cautate pentru decorarea si protejarea fatadelor

Duraziv: tencuielile decorative sunt produsele cele mai cautate pentru decorarea si protejarea fatadelor

Reprezentantii producătorului autohton de materiale de constructii Duraziv estimează că segmentul produselor pentru decorarea fatadelor va înregistra în următorii ani o dinamică accentuată, ca urmare a intentiei companiilor de a identifica solutii menite să asigure o rezistentă sporită a clădilor la intemperii. Tencuielile decorative au câstigat deja o pondere majoritară în piată. Aceste produse au detronat alte solutii existente, ca urmare a avantajelor tehnice. În acest context, Duraziv lansează tencuiala decorativă structurată STANDARD cu Silicon, ingredient cu eficientă demonstrată în protectia fatadelor. Mai mult, compania desfăsoară o promotie prin intermediul căreia oferă 10 culori special selectate la acelasi pret cu tencuiala albă. 

Preocuparea consumatorilor pentru eficientă energetică, precum si legislatia locală si directivele europene în vigoare, au determinat schimbări majore în piata materialelor de constructii. Lucrările de reabilitate a fondului locativ existent au determinat o crestere semnificativă a vânzărilor de tencuieli decorative, de cele mai multe ori aplicate în sistem cu materiale de termoizolare. Astfel, segmentul de vopsele pentru exterior a scăzut proportional. Aproximativ 20% din cererea de tencuieli decorative este generată de programul national de reabilitare termică a clădirilor vechi.„Tencuielile decorative au atins o pondere de peste 80% din segmentul solutiilor decorative pentru exterior. Acest fapt a decurs din apetitul pentru termoizolarea fatadelor, fie că vorbim de constructii noi sau de reabilitări. Mai mult, conform datelor din 2013, peste 50% din piata de termoizolare este generată de case unifamiliale nou construite. Reabilitarea blocurilor a generat numai 13,5% din totalul pietei, desi s-a vorbit cel mai mult despre ele”, declară Marga Carp, director marketing Duraziv. „Anul trecut am lansat tencuielile decorative DURAZIV cu Kauciuc Clima Protect®  pe segmentul premium si DURAZIV Standard pe segmentul mediu. Continuăm această serie de investitii si îmbunătătim formula DURAZIV TDS Standard lansând Duraziv TDS STANDARD cu Silicon, un produs de pe segmentul mediu în ceea ce priveste pretul de achizitie, dar cu caracteristici tehnice superioare”, adaugă Marga Carp.

TDS Duraziv Standard cu Silicon a fost testată pe santiere, fiind considerată unul dintre produsele cele mai bune din prisma raportului calitate-pret. Prezenta siliconului în compozitia noului produs contribuie la cresterea rezistentei fatadelor. Emulsia siliconică reduce la minimum absorbtia de apă în suport, actionînd ca o barieră ce permite peretelui să respire, dar blochează apa la exterior.

Tencuiala este disponibilă atât în varianta albă, cât si ca bază de colorare, fiind nuantabilă în sistemul computerizat Duraziv ColorPRO, precum si manual cu gama de pigmenti solizi Duraziv Essenza.

Lansarea noului produs este însotită de o promotie prin intermediul căreia tencuiala colorată poate fi achizitionată la acelasi pret cu tencuiala albă. Compania a selectat 10 nuante pastel ce pot fi folosite separat sau pot fi combinate armonios conferind un plus de elegantă si personalitate fatadelor. 

„Stratul exterior al unei clădiri este cel mai expus în timp. Substantele chimice din aer, umezeala, praful, toate acestea actionează asupra clădirii si o afectează. Tencuielile au un dublu rol, protectie si decorare. Materialele aplicate peste plăci termoizolatoare care nu sunt rigide diferă substantial fată de cele care erau aplicate în trecut pe peretii din beton”, explică Marga Carp.

Duraziv este unul dintre principalii furnizori de tencuieli decorative din Capitală. În 2013 vânzările Duraziv pe segmentul de tencuieli decorative au totalizat aproximativ două milioane de euro.

Duraziv este o companie activă pe piata de materiale de constructii încă din anul 2003, când a fost înfiintată sub denumirea initială de Bau Profil de către antreprenorii Daniel si Irina Guzu. Compania produce materiale de constructii din categoria adezivi, profile metalice, vopsele, produse pentru finisări interioare si exterioare, sisteme complete de termoizolare si hidroizolare.  Divizia producătoare de adezivi s-a lansat în urma unei investitii de peste 8,5 mil. euro într-o fabrică modernă, cu o capacitate de productie de 200.000 de tone pe an, situată în Popesti Leordeni. Fabrica este dotată si cu un laborator propriu, echipat la standarde europene, unde sunt testate toate produsele. În 2013 compania a raportat o cifră de afaceri de circa 17 milioane de euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
2pdMle Im thankful for the blog article.Really looking forward to read more. Will read on...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar