transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-11-2013

Duraziv a lansat o gama de produse destinate lucrarilor din perioada sezonului rece

Duraziv a lansat o gama de produse destinate lucrarilor din perioada sezonului rece

Producătorul de materiale de construcții Duraziv, deținut de omul de afaceri Daniel Guzu, și-a extins considerabil portofoliul de produse cu aplicabilitate la temperaturi scăzute și desfășoară ședințe de training pe șantiere în care explică modul de punere în operă a acestor produse, pentru a reduce gradul de sezonalitate a activității din acest domeniu. Adezivii pentru polistiren sunt produsele cele mai cerute din portofoliul companiei în perioada rece. Varianta de iarnă a produsului AT 31 a fost îmbunătățită în această toamnă. Noua formulă încorporează fibre de armare care îi conferă o rezistență mecanică crescută, flexibilitate și lucrabilitate superioară.

Interesul pentru materiale de construcții care să poată fi utilizate și la temperaturi joase a început să fie mai intens din perioada 2010-2011, acestea fiind căutate atât de firmele de construcții cât și de meseriași. Ponderea cea mai mare o au adezivii pentru polistiren. Acești adezivi permit realizarea unor lucrări de anvelopare chiar și în ultimele luni din an în cazul în care nu a căzut zăpada sau temperaturile exterioare nu coboară sub -5 grade Celsius.

“Intervalul rece este unul destul de mare. Vorbim practic de o treime dintr-un an în care nu prea pot fi excutate lucrări, dar acest interval ar putea fi redus chiar și la jumătate cu ajutorul ultimelor inovații din domeniu”, declară Marga Carp, director de marketing Duraziv.

“Din totalul vânzărilor de adezivi realizate de Duraziv în intervalul noiembrie-martie, mai mult de 10% e reprezentat de produse astfel concepute încât să poată fi utilizate la temperaturi mai scăzute. Jumătate dintre produsele de acest tip vândute sunt adezivi pentru polistiren”, explică Marga Carp.

Gama de produse Duraziv destinate lucrărilor din perioada sezonului rece cuprinde adezivii pentru polistiren, adezivii pentru placări ceramice și mortarul rapid pentru reparații și fixări.
 
Temperatura minimă la care pot fi aplicate produsele de iarnă este de – 5 grade Celsius. Aceste produse conțin cimenturi speciale cu căldură de hidratare mare şi cu întărire rapidă, ce reduc astfel riscul îngheţării.

“În România există un număr restrâns de producători care crează sau livrează produse cu aplicabilitate în sezonul rece. Aceste produse implică o calificare suplimentară din partea meseriașilor”, spune directorul de marketing Duraziv.

Compania Duraziv desfășoară acțiuni de pregătire a meseriașilor la nivel național, prin programe de traininguri care au atât o componentă teoretică, cât și una practică. “Suntem prezenți, atât prin departamentul tehnic, cât și prin reprezentanții zonali, în șantierele care folosesc produse Duraziv. Recomandările noastre vizează cantitatea de apă adăugată în produse, timpii de lucru, temperatura suportului, temperatura mediului exterior, umiditatea suportului și a aerului, etc. Pentru toate produsele punem la dispoziție clienților și fișe tehnice, pe lângă informațiile detaliate care sunt pe ambalajele produselor”, explică Marga Carp.

Până acum cele mai solicitate produse din această categorie din portofoliul Duraziv au fost adezivii pentru polistiren datorită programului național de reabilitare termică.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar