transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-12-2011

Duraziv a vandut in ultimele 2 luni adezivi de iarna pentru termoizolarea a 3000 de apartamente

Duraziv a vandut in ultimele 2 luni adezivi de iarna pentru termoizolarea a 3000 de apartamente Producătorul de materiale de construcţii Duraziv, deţinut de omul de afaceri Daniel Guzu, anunţă o cerere crescută pentru produsele care pot fi utilizate şi la temperaturi de sub zero grade. Compania a vândut în ultimele două luni de patru ori mai mulţi adezivi de iarnă comparativ cu anul trecut.

Duraziv este, în acest moment, singurul producător din România care, alături de foarte puţini producători de talie internaţională, a reuşit să ofere pieţei adezivi de iarnă ce se pot aplica la temperaturi negative.

În general, intervalul de lucru recomandat şi respectat de majoritatea producătorilor şi utilizatorilor este de cuprins între 5 şi 30 de grade Celsius. Duraziv a creat însă o serie de produse care folosesc o combinaţie de aditivi şi lianţi cu reactivitate mare şi se pot aplica fără probleme pe timp friguros sau chiar geros. În ultimele două luni compania a vândut o cantitate de adezivi echivalentă a necesarului pentru termoizolarea a circa 3.000 de apartamente cu o suprafaţă medie.

„În ultimele luni Duraziv a vândut preponderent produse de acest tip. Clienţii au înţeles că pot apela şi la produse care să poată fi utilizate şi în condiţii aparent nefavorabile construcţiilor.
Adezivii de iarnă pot fi aplicaţi şi la temperaturi de până la -5 grade Celsius”, declară George Bocai, director tehnic Duraziv. „Oferim clienţilor garanţie totală privind aceste produse, precum şi consultanţă tehnică în ceea ce priveşte aplicarea. Duraziv are agrementate toate aceste produse, ele putând fi utilizate fără rezerve în orice proiect de reabilitare termică”, precizează George Bocai.

Faţă de un adeziv uzual (de vară), care fie ar îngheţa la temperaturi sub 0°C fie nu s-ar întări absolut deloc, adezivii de iarnă se recunosc prin faptul că, odată amestecaţi cu apa şi aplicaţi pe perete, se întăresc în circa 2-3 ore, iar după 24 de ore deja încep să capete aspectul de uscat. În acest caz, apa care s-ar fi evaporat în mediul exterior la temperaturi pozitive, aici este consumată chimic de către adeziv şi de către aditivi.

Duraziv produce 5 asemenea adezivi , ce pot fi aplicaţi pe vreme friguroasă. Trei dintre aceşti adezivi sunt variante de iarnă ale adezivilor Duraziv pentru polistiren: Duraziv AT31 şi Duraziv AT33 pentru polistiren expandat şi Duraziv AT37 pentru polistiren extrudat şi vată minerală şi masă de şpaclu aditivată suplimentar cu silicon. Ceilalţi doi adezivi sunt dedicaţi placărilor ceramice la exterior: Duraziv AM17 şi Duraziv AM19.

Evoluţia vânzărilor companiei la nouă luni a fost una în trendul preconizat iniţial. Veniturile companiei s-au majorat cu 32,7%. Livrările de adezivi au avut o creştere mai mare de 40%. Duraziv şi-a bugetat anul acesta un avans al afacerilor cu 30%, după ce iniţial anunţase o creştere de 25%. În 2010 compania a raportat o cifră de afaceri de 13,5 milioane de euro, în creştere cu 50% faţă de anul precedent.

Duraziv este o companie activă pe piaţa de materiale de construcţii încă din anul 2003, când a fost înfiinţată sub denumirea iniţială de Bau Profil de către antreprenorii Daniel şi Irina Guzu. Compania produce materiale de construcţii din categoria adezivi, profile metalice, vopsele, produse pentru finisări interioare şi exterioare, sisteme complete de termoizolare şi hidroizolare.

Divizia producătoare de adezivi s-a lansat în urma unei investiţii de peste 8,5 mil. euro într-o fabrică modernă, cu o capacitate de producţie de 200.000 de tone pe an, situată în Popeşti Leordeni. Fabrica este dotată şi cu un laborator propriu, echipat la standarde europene, unde sunt testate toate produsele. În 2010 compania a raportat o cifră de afaceri de 13,5 milioane de euro, în creştere cu 50% comparativ cu anul precedent..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ziv
Am in intentie sa reembiloz bucataria . Actualul blat este un model care are in partea din fata o buza ridicata , iar dedesupt un canal antiscurgere , sa nu se prelinga apa pe usile mobilierului . Este un blat de calitate dar care nu se va potrivi in viitoarea aranjare .( cred ca este din pal dar cu o acoperire superioara )Aveti idee daca asa ceva se mai gaseste asa ceva , sau ce pot gasi la fel de bun calitativ . Ar fi pacat sa trec de la un blat deosebit la ceva inferior estetic si calitativ .
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar