transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-09-2012

Duraziv isi extinde gama de produse ecologice si lanseaza lacuri si emailuri fara miros

Duraziv isi extinde gama de produse ecologice si lanseaza lacuri si emailuri fara miros Producătorul de materiale de constructii Duraziv lansează două noi produse verzi si îsi doreste ca pe termen mediu să seteze o directie de dezvoltare a pietei de vopsele din România. Duraziv este primul producător industrial din România care a primit dreptul de a utiliza eticheta ecologică pentru unul dintre produsele sale, vopseaua superlavabilă Duraziv Fără Miros. Noile lacuri si emailuri vor purta de asemenea eticheta ecologică.

Duraziv îsi doreste ca produsele ecologice să aibă cea mai mare pondere în piata de lacuri si vopsele pe termen mediu. Compania îsi va extinde anual portofoliul de produse din această categorie.

„Lansarea gamei de produse Duraziv Fără Miros este un proces care a trebuit să înceapă cu educarea pietei. Ne-am asumat asadar o campanie de educare si informare. Îmbucurător pentru noi este faptul că potentialii clienti sunt receptivi la beneficiile pe care le aduce această gamă”, declară Marga Călin, director de marketing Duraziv.

„Duraziv Fără Miros este practic un trend sănătos, în linia nevoilor noastre curente.
Beneficiile produselor sunt evidente, atât pentru beneficiarul lucrării, cât si pentru cel care aplică produsele. În cazul emailului si lacurilor beneficiarul este cel care aplică propriu-zis produsul, spre deosebire de situatia vopselelor lavabile unde se apelează de multe ori la aplicatori profesionisti”, adaugă Marga Călin.

Cele două produse nou-intrate în gama Duraziv Fără Miros sunt emailul acrilic pentru interior si exterior si lacul acrilic pentru interior si exterior. Ambele produse vor fi comercializate cu etichetă ecologică. Emailul se aplică usor, are uscare rapidă si o putere foarte bună de acoperire. Lacul asigură o protectie ridicată împotriva intemperiilor si a radiatiilor UV si formează o peliculă elastică si flexibilă timp îndelungat care contribuie la păstrarea aspectului natural al lemnului.

„Responsabilitatea fată de natură este un pariu personal. Nu îmi doresc ca Duraziv să fie o companie care creste pur si simplu. Ne dorim mai mult să ne dezvoltăm marcând această piată, iar protejarea mediului cred că ar trebui să devină o prioritate în orice industrie”, declară Daniel Guzu, proprietar si manager Duraziv.

Noile produse sunt disponibile în acest moment  în retailul traditional - depozite si magazine de materiale de constructii, precum si la distribuitori.

Duraziv este o companie activă pe piata de materiale de constructii încă din anul 2003, când a fost înfiintată sub denumirea initială de Bau Profil de către antreprenorii Daniel si Irina Guzu. Compania produce materiale de constructii din categoria adezivi, profile metalice, vopsele, produse pentru finisări interioare si exterioare, sisteme complete de termoizolare si hidroizolare.  
Divizia producătoare de adezivi s-a lansat în urma unei investitii de peste 8,5 mil. euro într-o fabrică modernă, cu o capacitate de productie de 200.000 de tone pe an, situată în Popesti Leordeni.
Fabrica este dotată si cu un laborator propriu, echipat la standarde europene, unde sunt testate toate produsele. În 2011 compania a raportat o cifră de afaceri de 18 milioane de euro, în crestere cu 34% comparativ cu anul precedent..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar