transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-11-2011

Duraziv si-a depasit deja estimarile pentru anul 2011, pentru vanzarile de vopsele

Duraziv si-a depasit deja estimarile pentru anul 2011, pentru vanzarile de vopsele Producătorul de materiale de constructii Duraziv anuntă o revizuire a estimărilor în ceea ce priveste vânzările de vopsele în 2011. Compania estimase initial că va ajunge în acest an la un prag de aproximativ 1,5 milioane de euro, nivel depăsit deja în această perioadă. Vânzările de pe acest segment au crescut peste asteptări. Daniel Guzu a mizat pe o retetă eficientă de-a lungul timpului, propunând pietei un produs inovator, superior calitativ celorlalte din piată, dar la un pret sub cel al produselor premium: vopseaua Duraziv fără Miros.

Duraziv a demarat productia de vopsele în a doua parte a anului precedent, noua linie necesitând până în acest moment investitii totale de 1 milion de euro. Anul trecut vânzările de produse realizate în această sectie nu au avut un aport semnificativ în vânzările totale. Pentru acest an compania îsi propusese ca 10% din vânzări să vină de pe acest segment. La zece luni, aportul diviziei de vopsele în totalul business-ului a fost de 10,8%. Ponderea vopselelor în business s-a majorat cu trei procente raportat la rezultatele anuntate la jumătatea anului.
La sase luni compania raporta vânzări pe segmentul de vopsele de 585.000 de euro, reprezentând 7,5% din vânzările totale ale Duraziv.

„Faptul că am reusit să vindem vopsea de peste un milion de euro în mai putin de nouă luni pe o piată putin dinamică ne-a confirmat calitatea produsului creat de noi”, declară Daniel Guzu, fondatorul si managerul Duraziv. „Am propus pietei un produs ecologic, revolutionar. Nu stiam cum va fi primit, dar aceste rezultate ne arată că piata manifestă în continuare deschidere fată de produse care pot schimba radical felul în care e privit un anumit produs”, adaugă Daniel Guzu. Vopseaua Duraziv fără Miros a fost primul produs industrial din România care a obtinut dreptul de a folosi eticheta ecologică acceptată la nivelul Uniunii Europene, certificatul de înregistrare eco label pentru Duraziv fără Miros puartând numărul 1.

„Când am produs prima dată în carieră vopsele decorative mi-a fost mult mai usor să ating un prag de vânzări similare, având în vedere că piata nu era la fel de aglomerată. Însă, si atunci, si acum, consumatorii au rămas la fel. Sunt gata să cumpere produse de calitate superioară dacă acestea le oferă niste avantaje evidente si au un pret decent”, spune privind retrospectiv Daniel Guzu.

Evolutia vânzărilor companiei la nouă luni a fost una în trendul preconizat initial. Veniturile companiei s-au majorat cu 32,7%. Livrările de adezivi au avut o crestere mai mare de 40%, iar unul din principalele obiective ale companiei, respectiv acela de a echilibra ponderea fiecărei divizii în business, devine unul usor de atins într-o perioadă mai scurtă de timp.

Duraziv si-a bugetat anul acesta un avans al afacerilor cu 30%, după ce initial anuntase o crestere de 25%. Revizuirea e venit în urma rezultatelor raportate la sase luni. Surprinzătoare pentru acest an au fost vânzările foarte mari din lunile de iarnă, în februarie compania raportând încasări de aproximativ un milion de euro. De asemenea, lunile iulie si august au fost caracterizate de o evolutie accentuată a încasărilor, aceasta fiind în mod traditional o perioadă foarte propice afacerilor din domeniul constructiilor.

Duraziv a înregistrat în 2010 o cifră de afaceri de 13,5 milioane de euro, în crestere cu 50% fată de anul precedent.

Duraziv este o companie activă pe piata de materiale de constructii încă din anul 2003, când a fost înfiintată sub denumirea initială de Bau Profil de către antreprenorii Daniel si Irina Guzu. Compania produce materiale de constructii din categoria adezivi, profile metalice, vopsele, produse pentru finisări interioare si exterioare, sisteme complete de termoizolare si hidroizolare.

Divizia producătoare de adezivi s-a lansat în urma unei investitii de peste 8,5 mil. euro într-o fabrică modernă, cu o capacitate de productie de 200.000 de tone pe an, situată în Popesti Leordeni. Fabrica este dotată si cu un laborator propriu, echipat la standarde europene, unde sunt testate toate produsele. În 2010 compania a raportat o cifră de afaceri de 13,5 milioane de euro, în crestere cu 50% comparativ cu anul precedent..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jusepy
Virtually every elnemet of the essay above involves economics or. more specifically, revenue to the community (defined as town, county, state, nation -all require revenue to provide the services each community needs.) We speak of revenue mostly in terms of taxes, although fees are sometimes included, but that is a mior part. Now we're talking! Taxes are universally disliked more or less, but we have only a very slight understanding of the various kinds of taxes and their impact beyond the fact that we pay them. Taxes are usually considered as a kind of punishment if you do good things, like working, investing, producing, and this is true. But some taxes can be considered as a form of rent or fee for privilege, e.g the property tax on location or natural resources. In other words one is paying for privilege to utilize the space or resources which are the common property of all. After all, who owns the earth. This idea is not new, but really quite old, utilized somewhat in biblical times, but reformulated more elegantly by the French in the 18th century. rediscovered by many in the 19th century even in the USA, and then systematically erased from view in the early 20th century. It still recirculates even today as the single tax. It would resolve almost all of the diffculties we have now.
Lavonn
What's it take to become a sublime expounder of prose like yousrlef?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar