transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-07-2013

Gletul Apla Ultraglet - glet de incarcare de calitate superioara lansat de Grupul Fabryo-Atlas Paints

Gletul Apla Ultraglet - glet de incarcare de calitate superioara lansat de Grupul Fabryo-Atlas Paints

Grupul Fabryo-Atlas Paints lansează gletul Apla ULTRAGLET, care permite o încărcare superioară, pentru finisaje excepţionale dintr-un singur strat. Grupul Fabryo Corporation-Atlas Paints a fost creat anul trecut, prin fuziunea producătorului de vopsele şi tencuieli decorative Fabryo Corporation cu Atlas Paints, divizia de materiale şi finisaje de construcţii desprinsă din Atlas Corporation.

„Grupul Fabryo-Atlas Paints deţine un portofoliu complex de produse şi branduri complementare capabil să ofere clienţilor soluţii complete de decorare, finisare şi izolare de cea mai bună calitate. Acum, venim în completare cu un glet de încărcare de calitate superioară, la un preţ corect”, a declarat Dragoş Militaru, Director General Executiv Grup Fabryo Corporation-Atlas Paints.

Apla ULTRAGLET este uşor de aplicat şi se adresează firmelor de construcţii, meşterilor, dar şi proprietarilor de locuinţe pasionaţi de bricolaj, fiind potrivit atât pentru construcţii noi, cât şi pentru renovări.

„Acesta este un produs născut practic în urma discuţiilor pe care le avem regulat cu firmele de construcţii şi aplicatorii”, spune George Bocai, Director Cercetare-Dezvoltare Adezivi în cadrul Grupului Fabryo Corporation-Atlas Paints. „Astfel, am aflat de la utilizatorii noştri că sunt nevoiţi să aplice gletul în două straturi, astfel încât suportul să fie încărcat suficient pentru a genera o suprafaţă netedă. În urma sugestiilor lor, am creat Apla ULTRAGLET, singurul glet de încărcăre de pe piaţă care îţi permite să acoperi până la 15 mm dintr-un singur strat, fără să se fisureze.”

Totodată, Apla ULTRAGLET este recomandat pentru spaţiile umede, cum ar fi baia sau bucătăria, datorită răşinilor cu care este aditivat.


 
„Prin noul produs am încercat să simplificăm procesul de finisare în spaţiile umede, pentru care nu mai trebuie utilizat un glet special, şi anume gletul de ciment”, adaugă George Bocai. „Practic, cu Apla ULTRAGLET realizezi finisarea întregii case, simplu, practic şi fără emoţii, pentru că este un produs de o calitate premium.”
 
Un alt beneficiu important al noului produs este faptul că este uşor de şlefuit, mărind astfel productivitatea lucrărilor.

Apla ULTRAGLET este ambalat în saci de 20 kg şi este deja disponibil la vânzare prin toate canalele de distribuţie din ţară, la preţul recomandat de 26 de lei, TVA inclus.Fabryo Corporation este unul dintre producătorii importanţi de vopsele şi tencuieli decorative din România. Portofoliul companiei include produse comercializate sub mărcile savana, INNENWEISS şi ROST. Compania deţine o platformă de producţie de vopsele în Popeşti-Leordeni, Judeţul Ilfov, şi are aproximativ 270 de angajaţi.

Compania a fuzionat recent cu Atlas Paints – divizia de materiale şi finisaje de construcţii desprinsă la finalul anului 2012 din Atlas Corporation. Atlas Paints activează pe patru segmente ale pieţei materialelor de construcţii: vopsele şi tencuieli decorative, adezivi şi mortare pentru construcţii, produse de termoizolare şi produse de hidroizolare. Produsele companiei sunt reunite sub brandul umbrela Apla, cu sub-branduri de produs precum AplaLux, AplaFill, AplaTencoplast sau AplaXfoam. Atlas Paints operează pe platforma de producţie din Tunari, Judeţul Ilfov, şi are aproximativ 170 de angajaţi.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Aldair
Lorako mou, megalourgisses kai bravo sou! Poly oraia anasysli kai se vathos! San tavros pou eimai me oroskopo partheno, perimeno, perimeno, perimeno ...narthei!! Eleos pia, varethika na perimeno! Sto epomeno arthro sou, grapse ligo perissotera gia ta aisthimatika ton tavron , an ginetai...!I am the godess Diana...pou milissame prin ligo...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar