transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-03-2016

Graphic Style, Botanic Spirit, Miami Beach si The New Chic - noi stiluri de amenajare special concepute de Hornbach

Graphic Style, Botanic Spirit, Miami Beach si The New Chic - noi stiluri de amenajare special concepute de Hornbach

Reinventarea spatiului de locuit aduce o nouă stare de spirit celor care detin o locuintă, fie că vorbim de schimbarea unor decoratiuni, sau chiar o reamenajare integrală. Tocmai din acest motiv, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si grădinărit, propune patru noi stiluri de amenajare care urmează cele mai noi tendinte în design interior si pot aduce o schimbare în locuintă. În plus, orientarea către viata în familie si cresterea valorii propriului cămin se reflectă în noile stiluri, ce pun accent pe calitatea vietii, confort si simplitate.

“Indiferent dacă este vorba de culori noi, în tendinte, de forme care aduc natura mai aproape de casă sau de texturi deosebite, inspirationale, noile stiluri de amenajare pe care le propunem pentru acest sezon au rolul de a aduce o schimbare nu doar în locuintă, ci si în starea de spirit. De la pretios si reconfortant, la libertate si liniste, cele patru idei produse de noi definesc, de fapt, emotii”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Acesta a mai adăugat că, si în acest sezon, specialistii Hornbach au dezvoltat patru idei de amenajare care arată care sunt cele mai noi tendinte în privinta culorilor peretilor, nuantelor si texturii covoarelor, perdelelor sau ale altor accesorii care nu trebuie să lipsească din locuintă, pentru a-i da viată.

„Pentru noi este important să identificăm cât mai devreme tendintele viitorului, să le implementăm si să ne punem amprenta asupra lor. Acasă, oamenii ar trebui să se simtă confortabil si să se deconecteze de la viata cotidiană. În acest scop, stilurile de amenajare propuse de Hornbach oferă totul într-o singură solutie: de la tapet, la lămpi si accesorii”, a declarat, la rândul său, Axel Venn, expert în designul culorilor, care elaborează, de peste zece ani, stilurile de amenajare Hornbach.Astfel, pentru acest sezon, Hornbach propune patru stiluri de amenajare care oferă celor ce doresc o renovare a locuintei o nouă perspectivă si idei deosebite. Cele patru idei propuse de specialistii în design ai Hornbach se numesc Graphic Style, Botanic Spirit, Miami Beach si The New Chic.

„Clientii nostri investesc cu plăcere în propria locuintă. si aici au inclus - ca spatiu de locuit extins - si balconul sau grădina. Pentru a putea conferi mediului o notă personală si confortabilă, oferim clientilor nostri, împreună cu stilurile de amenajare, si solutii complete pentru a le putea crea în propria locuintă”, a declarat Susanne Jager, membră a Consiliului de Administratie al Hornbach Baumarkt AG si responsabil în domeniul Merchandising si Management al Calitătii.

Graphic Style – Geometria, la ea acasă

Primul stil propus de Hornbach pentru acest sezon, Graphic Style, aduce geometria mai aproape de confortul necesar într-o locuintă. Linii verticale si orizontale, precum si unghiurile de 90 de grade fac parte din formula de design a acestui stil. Această idee de ambiantă este dominată de nuante uni de gri, ce sunt înveselite de accente de culoare precum rosu aprins (Chili Pepper) si albastru (Zenith Blue).

Când vine vorba de texturi, metalul si lemnul se întâlnesc în decoruri si mobilier si, împreună, creează o ambiantă prietenoasă si tinerească în acelasi timp. Formele geormetrice nu lipsesc nici ele. Romburi, cercuri, pătrate sau zig-zag-uri sunt cuprinse în micile detalii si, alături de contrastele puternice, alcătuiesc formula de succes a acestui stil care se potriveste, astfel, de minune celor pasionati de tehnologie.

Botanic Spirit – Acasă, sau în natură?

Natura este elementul care încarcă pozitiv, care oferă o stare de bine si de libertate. Tocmai acesta este motivul pentru care specialistii Hornbach propun stilul Botanic Spirit ce duce locuitorii casei în natură.

Culorile proaspete ale frunzelor, ale fructelor, arbustilor sau stepei, precum si ornamentele cu frunze mari asigură o ambiantă naturală. Peretii verzi si modelele de plante contribuie suplimentar la obtinerea acestei atmosfere. În mod clar, nuantele dominante sunt cele inspirate din natură – kaki, forest green si golden moss – dar nu lipsesc nici accentele care sparg orice urmă de monotonie – albastru sau rosu.

Miami Beach – Relaxare si idilă

Lumea animată si pastelată a apei, nisipului, împreună cu amintirea idilelor de-o vară dau tuturor sentimentul de bucurie pură. Iar stilul Miami Beach are rolul de a transforma locuinta în acest loc în care vacanta pare să persiste si se adresează mai ales tinerilor si persoanelor ce păstrează anii tineretii în suflet.
Noua idee de amenajare propusă de Hornbach este desprinsă parcă din anii ’50 datorită modelelor grafice cu buline, palmieri, valuri. Culorile de vară au si ele rolul de a mentine relaxarea la cote maxime. De la nuante de roz flamingo, de azur sau galben, toate sustinute de mult alb, tin vara permanent în casă.

The New  Chic – Farmec si modestie pretioasă

Motto-ul stilului The New Chic spune totul! Farmec si modestie pretioasă, culori elegante, materiale strălucitoare si suprafete perlate alcătuiesc un tot unitar. Nuante metalice, covoare albe, carouri elegante si mobilier în tonuri aurii asigură o ambiantă opulentă pentru persoanele cu gusturi fine. Nimic nu pare să lipsească dintr-o locuintă astfel amenajată! si cine nu si-ar dori să trăiască într-o stare permanentă de belsug, în care motto-ul este „Glamour si modestie pretioasă“?

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se pot regăsi si în cele mai noi prospecte aflate în magazine începând cu 1 martie.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar