transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-10-2011

Grupul Lindab - crestere de 4% in perioada ianuarie - septembrie 2011

Grupul Lindab - crestere de 4% in perioada ianuarie - septembrie 2011 In perioada ianuarie-septembrie 2011, Grupul Lindab a inregistrat o crestere a vanzarilor de 4%, pana la 557,4 mil. EUR, in timp ce profitul a evoluat cu 10,3%, pana la 33,2 mil. EUR. In T3 2011, grupul a obtinut o crestere de 1% fata de perioada similara a anului trecut, pana la valoarea de 209,8 mil. EUR.

Din perspectiva evolutiei geografice, in cel de-al treilea trimestru al anului, pietele nordice au inregistrat o usoara crestere de 2%, iar pietele vest europene au avut o evolutie mixta, cu mari variatii, rezultand intr-o scadere de 2% per total. Cea mai puternica piata a fost Europa Centrala si de Est/Comunitatea Statelor Independente (+7%), a carei crestere a fost sustinuta de vanzarile pe segmentul non-rezidential, in special pe divizia Building Systems.

David Brodetsky, Presedinte si CEO Lindab, a declarat: "Daca T3 2010 a fost un trimestru bun, ce a profitat de impactul pozitiv al pretului otelului, in cel de-al treilea trimestru al acestui an am avut intr-o oarecare masura parte de efectul opus in ceea ce priveste profitabilitatea. In acelasi timp, am fost afectati de cresterea continua a presiunii din directia preturilor, in special pe piata diviziei Profile Componente din Europa Centrala si de Est".

In ceea ce priveste previziunile pentru viitor, Brodetsky explica: „Datorita ciclicilatii business-ului nostru, cererea in lunile ce urmeaza este mai probabil sa fie afectata de momentul venirii vremii reci decat de starea curenta de instabilitate a pietei. Totusi, pe termen lung, criza Euro si nesiguranta pe care o creeaza vor duce la o reevaluare in scadere a previziunilor in ceea ce priveste cresterea pietei, ceea ce va avea un impact asupra cererii pentru produsele noastre.
Monitorizam indeaproape evolutia cererii si vom lua masurile necesare daca va fi nevoie. Desfasuram initiative de sustinere a pietei, in acelasi timp cu strategia noastra, in special cu privire la consolidarea distributiei si reconsolidarea expunerii fata de viitoare piete in crestere."

Cele mai recente evenimente importante din cadrul Grupului Lindab includ inregistrarea celei mai mari comenzi din istoria Grupului pentru o cladire multi-etajata din Rusia, in valoare de aproximativ 8,8 mil. EUR. De asemenea, in cadrul diviziei Ventilatii a avut loc lansarea conceptului “auto-scanare” pentru puncte de vanzare fara operatori umani. In plus, site-ul Lindab a fost relansat in 25 de limbi, fiind creat pentru a se adresa mai multor grupuri tinta.

Lindab Group dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4395 de angajati..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Hari
Hello Nice site, just lnoikog around some pages, it appears to be a pretty nice lnoikog theme you are using here. I am presently using WordPress to run some of my web sites but lnoikog to change one of these over to a theme the same as yours just for a test run. Anything in particular you would suggest about it?
Rosabel
Well macadaima nuts, how about that.
Roxy
Now that's sbulte! Great to hear from you.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar