transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-05-2011

Grupul Lindab a obtinut vanzari cu 12% mai mari in primul trimestru, 2011

Grupul Lindab a obtinut vanzari cu 12% mai mari in primul trimestru, 2011 Vanzarile Grupului Lindab au crescut cu 12% in primul trimestru al anului, pana la 155 mil. EUR1, iar profitul s-a ridicat la -0,8 mil EUR (fata de -5,6 mil. EUR in T1 2010). T1 2011 a fost al treilea trimestru de crestere succesiva pentru vanzarile si profitul Lindab, confirmand trendul pozitiv.

„Cresterea obtinuta in primul trimestru este satisfacatoare. Cu toate acestea, cererea reala este greu de evaluat, tinand cont de faptul ca primul trimestru este defavorizat de caracterul sezonier. In plus, perioada la care facem comparatie, respectiv primul trimestru al anului 2010, a fost puternic afectata de conditiile meteo”, a declarat David Brodetsky, Presedinte si CEO al Lindab.

"In raportul interimar aferent celui de-al patrulea trimestru al anului 2010 indicam faptul ca este putin probabil ca obiectivul de crestere organica de 8% sa fie atins pana la sfarsitul anului 2011. Aceasta afirmatie se baza pe estimarile de evolutie a pietelor externe si excludea efectul majorarilor de pret din 2011 pentru a compensa cresterea costurilor cu otelul. Conditiile de cerere nu s-au schimbat de atunci, iar miscarile de pe piata materiilor prime sunt greu de anticipat.
In consecinta, ne mentinem viziunea asupra anului 2011. Asa cum am mai declarat, ne dorim o performanta peste evolutia generala a pietei de constructii", a explicat David Brodetsky.

Vanzarile din regiunea Nordica au crescut cu 13%. Per ansamblu, piata suedeza arata o crestere sustinuta. Vanzarile din Europa de Vest au crescut cu 5%, in timp ce Europa Centrala si de Est si Comunitatea Statelor Independente (CSI) au asigurat o crestere de 28%. Atat Rusia, cat si Belarus, au obtinut cresteri importante in primul trimestru.
 
"Suntem multumiti de evolutia Lindab Romania in primul trimestru din 2011, pe toate cele trei divizii - Profile Componente, Ventilatii si Sisteme de Cladiri. Apropierea de clientii finali si consolidarea relatiei cu partenerii nostri arhitecti, proiectanti, dealeri, distribuitori si montatori ne ofera un avantaj competitiv foarte important, pe care intentionam sa-l dezvoltam si in viitor”, a explicat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Lindab Group dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4395 de angajati.
.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Damla
Gradinita Karin `s Kids din Bucuresti, zona Piata Domenii a fost aleasa natosra dupa lungi cautari. Am vizitat multe gradinite si m-am oprit la asta pentru ca pe deoparte este intradevar dotata - s...
Susannah
At last! Somoene who understands! Thanks for posting!
Mattingly
AKAIK you've got the ansewr in one!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar