transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-10-2012

Hornbach: Peretii despartitori, o solutie simpla si rapida de reamenajare

Hornbach: Peretii despartitori, o solutie simpla si rapida de reamenajare Realizarea de pereti despărtitori este una dintre cele mai întâlnite metode de reamenajare a spatiului în locuintă, românii fiind tot mai atrasi de astfel de proiecte, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si grădinărit.

Peretii despărtitori sunt realizati din gips-carton si reprezintă o alternativă la cei masivi, din cărămidă sau BCA. Dincolo de rolul de separare a încăperii si de reîmprospătare al ambientului, acestia oferă protectie împotriva incendiilor si zgomotelor si tin loc de izolare termică.

„Achizitia de produse necesare construirii de pereti despărtitori a cunoscut un trend crescător în ultimii ani, în principal datorită faptului că acestia contribuie la economisirea de energie si timp. Totodată, clientii nostri aleg să construiască pereti despărtitori si pentru că vor să-si creeze un spatiu de locuit pe măsura nevoilor lor, într-un mod rapid, simplu si cu un efort redus”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Astfel, pentru a veni în întâmpinarea clientilor, în această lună, în magazinele Hornbach au fost amenajate zone speciale unde specialistii retailerului oferă informatii despre cum se construiesc peretii despărtitori si despre produsele necesare realizării acestora.

După cum arată Directorul General al Hornbach România, în acest moment, în fiecare magazin Hornbach din tară, clientii găsesc peste 11.000 de metri pătrati de gips-carton – material folosit pentru realizarea de pereti despărtitori.

„Peretii autoportanti pe schelet metalic Knauf sunt o alternativă la peretii interiori masivi din cărămidă sau BCA, aceasta fiind una dintre solutiile pe care o propunem clientilor nostri.
Cu posibilitatea de montaj uscat si rapid, acestia au si proprietăti de izolare termică, fonică si de protectie la foc, găsindu-si o aplicabilitate din ce în ce mai mare”, arată Mugurel - Horia Rusu.

Un avantaj suplimentar al acestora este înglobarea fără probleme a instalatiilor electrice si sanitare în spatiul gol rezultat din constructie, fără a afecta protectia împotriva incendiilor si izolarea fonică.

În ceea ce priveste montarea sistemelor individuale de pereti despărtitori, pentru a avea garantia unui rezultat adecvat si a unei sigurante totale, este foarte important ca aceasta să fie făcută conform specificatiilor tehnice ale producătorului. De asemenea, orice persoană cu abilităti tehnice medii poate realiza o astfel de lucrare, potrivit reprezentantului Hornbach.

Acesta a mai adăugat că un factor important de care trebuie să tină cont clientii în momentul cumpărării de produse necesare construirii de pereti despărtitori este ca acestea să îndeplinească cerintele de protectie fonică, termică si rezistentă la foc, întrucât extinderea unui incendiu într-o încăpere este influentată esential de comportarea la foc a materialelor de constructie cu care este realizată încăperea.

Odată cu venirea toamnei, Hornbach oferă românilor si sfaturi de îngrijire a grădinii. Astfel, în octombrie, retailerul a amenajat în fiecare locatie a sa si o zonă specială unde clientii pot afla cum trebuie să aibă grijă de grădinile lor în perioada următoare, pentru a se bucura cât mai mult timp de frumusetea acestora.

„Toamna este perioada în care spatiul verde are nevoie de o îngrijire specială. În această perioadă, grădina de legume  trebuie curătată, plivită, săpată si hrănită cu un îngrăsământ de bază”, explică Mugurel - Horia Rusu.
 
În plus, în lunile de toamnă trebuie scoase din pământ si depozitate la adăpost, până temperaturile permit replantarea, begoniile, daliile sau gladiolele. De asemenea, tot în această perioadă se fac primele pregătiri pentru primăvară si se platează bulbii de lalele, narcise si brânduse.

Pomii au si ei nevoie de îngrijire, iar toamna este cel mai bun moment pentru a le curăta crengile uscate si nefolositoare. De asemenea, de acum si până la finele lui noiembrie pot fi plantati arbori, arbusti si plante perene de primăvară, care nu sunt afectate de stratul de zăpadă.

„Desi zăpada poate proteja plantele, ea le si poate pune în pericol, în aceeasi măsură. De aceea, pentru a fi protejate de vânt si frig, chiar si plantele care rămân verzi pe tot parcursul anului ar trebui acoperite cu folie specială sau alte materiale asemănătoare”, spune reprezentantul Hornbach.

Conform acestuia, nu trebuie uitate ghivecele, jardinierele de pe balcon si terase, care trebuie curătate si puse la adăpost de ploaie. În ceea ce priveste gazonul, toamna trebuie efectuate ultimele tratamente si tunderi deoarece în acestă perioadă, acesta are un ritm mai lent de crestere.

De asemenea, este indicat ca în lunile de toamnă să fie protejate si toate obiectele decorative din grădină iar uneltele să fie depozitate într-un loc special, pentru a nu fi afectate de rugină sau umezeală.

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie si se numără printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 tări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si România), operând 136 magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment detine trei magazine în Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), unul în Brasov si unul în Timisoara..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar