transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-06-2014

Hornbach: peste 30% dintre romani aleg trandafirii pentru amenajarea curtii

Hornbach: peste 30% dintre romani aleg trandafirii pentru amenajarea curtii

Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si grădinărit, românii se arată din ce în ce mai interesati de amenajarea curtii, indiferent dacă locuiesc în zona urbană sau rurală, iar trandafirul se regăseste pe primul loc în topul preferintelor acestora.

„În ultima perioadă am observat un interes tot mai crescut al românilor pentru amenajarea spatiilor verzi din jurul casei, trandafirul fiind una dintre cele mai apreciate flori de grădină. Datorită diversitătii si coloritului variat al acestei specii, dar si a rezistentei si a perioadei mai lungi de înflorire, cererea pentru diferite tipuri de trandafir a devenit tot mai mare, de la an la an”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Potrivit acestuia, peste 30% dintre românii care locuiesc la curte aleg să planteze în grădină si trandafiri, alături de alte specii de flori sezoniere si de plante aromatice. Dintre acestia, trandafirii cătărători – care înfloresc în mai multe sezoane – puternic parfumati, în culori tari precum orange, fuchsia, lila sau bordeaux se regăsesc în topul preferintelor românilor, întrucât asigură un ambient plăcut în grădină pentru o perioadă mai lungă de timp.

„Încă de la începutul sezonului, Hornbach pune la dispozitia clientilor o gamă diversificată de butasi de trandafiri, atât în ghiveci, cât si cu rădăcina împachetată, dar si ambalati în containere de la 3 la 15 litri”, a subliniat Mugurel – Horia Rusu.

În ceea ce priveste îngrijirea acestor specii de flori, potrivit reprezentantului companiei, trandafirii preferă un sol uscat, bogat în humus si reavân, si sunt mari iubitori de lumină. Astfel, pentru a se putea dezvolta si înflori corespunzător, cel mai indicat este ca trandafirii să se planteze într-un sol lutos, sau luto-argilos, de fertilitate medie, într-o zonă cât mai însorită din curte. În plus, cerintele fată de apă ale acestei plante sunt moderate, fiind mai mari în timpul cresterii lăstarilor si a bobocilor, iar ploile foarte abundente pot deprecia calitatea florilor la unele specii.Pentru a veni în sprijinul românilor care doresc să îti pregătească grădina pentru venirea verii, pe tot parcursul lunii iunie, Hornbach organizează în toate magazinele sale, o zonă special dedicată, în care clientii vor putea afla detalii despre cresterea si îngrijirea acestor specii si vor putea alege dintre cele mai noi sortimente de trandafiri, retailerul îmbogătindu-si gama de produse de la an la an.

În plus, toate magazinele Hornbach pun, în permanentă, la dispozitia clientilor un sortiment de peste 30 de soiuri diferite de trandafiri, inclusiv soiul „Amalia” ce a fost creat special si poate fi găsit doar în locatiile retailerului. Acestora li se adaugă mai multe de specii de pomi, arbusti fructiferi, plante de exterior si interior, bulbi, seminte, gazon, masini, garduri, pământ, îngrăsământ, precum si toate accesoriile si uneltele necesare pentru proiectele de grădinărit.

De asemenea, clientii  Hornbach  beneficiază si de garantia cresterii plantelor, acestea având o  calitate ridicată. Astfel, în cazul reclamatiilor îndreptătite, banii sunt returnati sau produsele sunt înlocuite, pe o perioadă de 12 luni, pentru arbusti, tufe, copaci sau trandafiri.

Tot în luna iunie, clientii magazinelor Hornbach vor putea învăta de la specialisti, în cadrul unei zone special amenajate, care sunt pasii pe care trebuie să îi urmeze pentru o lăcuire profesională, de lungă durată.

„Odată cu venirea sezonului cald, pe lângă decorarea grădinii, românii se arată din ce în ce mai interesati si de reamenajarea spatiilor de recreere, tot mai multi dintre acestia realizând că o protectie corespunzătoare asigură lemnului si metalului o durată de viată mai lungă, precum si o rezistentă mai mare împotriva cariilor, ciupercilor si a altor dăunători”, a declarat reprezentantul companiei.
Astfel, pentru a se putea bucura mai mult timp de spatiile pe care si le amenajează, clientii pot opta pentru o serie de grunduri, emailuri, lazuri, cât si pentru uleiuri speciale. De asemenea, cei care doresc să ofere un plus de culoare în exteriorul, sau interiorul locuintei, pot alege si lacurile decorative, în diferite nuante, pentru lemn, parchet sau piatră.

„Un rezultat cu adevărat deosebit, atunci când vine vorba de lăcuirea unei anumite suprafete, nu tine numai de calitatea produsului ales, ci si de aplicarea corespunzătoare a acestuia. În acest sens, clientii trebuie să tină cont de indicatiile de pe ambalajul produsului, si, nu în ultimul rând să ceară părerea personalului specializat de la raft, atunci când ceva nu este clar”, a mai adăugat Mugurel-Horia Rusu.

În ceea ce priveste metodele de aplicare a lacurilor, este foarte important ca în cazul suprafetelor din lemn netratat să se aplice initial un grund de protectie, după care minim două straturi de lazură sau lac. De asemenea, pentru rezultate de calitate, trebuie să se aleagă si ustensilele potrivite, pensula specială pentru lăcuit si folia de protectie neputând să lipsească în cazul unei astfel de lucrări.

Când vine vorba de preferintele românilor în materie de solutii de protectie a suprafetelor din lemn sau metal, potrivit reprezentantului companiei, lazurile si lacurile colorate pentru lemnul din exterior sunt cele mai  căutate de pe segmentul lor, cererea acestora fiind tot mai mare în sezonul cald.

Toate cele cinci magazine Hornbach din tară pun permanent la dispozitia clientilor o varietate impresionantă de lacuri, lazuri si emailuri pentru interior sau exterior (protectoare, anticarii, ecologice sau decorative), precum si o serie de lacuri speciale pentru lemnul de terasă, parchet, piatră sau care se pot aplica direct peste rugină.

De asemenea, clientii Hornbach au acces permanent si la toate ustensilele si accesoriile necesare unei astfel de lucrări, beneficiind totodată si de un serviciu special de mixare, care le permite să îsi aleagă nuanta dorită de lac, direct din magazin.

Mai multe informatii despre metodele de crestere si îngrijire ale trandafirilor, cât si despre lacurile de protectie pentru interior sau exterior se pot găsi, începând cu 5 iunie, în magazinele Hornbach si pe pagina oficială www.hornbach.ro.

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie si se numără printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 tări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si România), operând 143 de magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment detine trei magazine în Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), unul în Brasov si unul în Timisoara.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Haruna
Multi RO au tendinta de as inatgboi peste noapte nici CEAUSESCU NU A FOST ATAT DE CURVAR PRECUM PAREA ADEVARATI CURVARI A SOCETATI NOASTRE SUNT CURVELE CARE OCUPA FUNCTI INALTE FARA CAPACITATEA DE A CONDUCE DACA SAR FACE CONTROARE SA VADA CATII DIN CEI CARE CONDUC INSTITUTI SUNT FRECATI IN FUND CRED CA ROMANIA AR FI PE PRINU LOC RO SUNT MAI POPONARI DECAT GRECI RO FAC SACRIFICI MARI PT A OCUPA O FUNCTIE CAT DE MICA AR FI SUN SIGUR CA INVESTITORI NU STIEAU PRE MULTE ATUNCI CAND A INVESTIT IN BISNISU DIN RO DAR ACESTI LINGAI POPONARI CA ALFEL NU AM CUM SAI NUMESC FACE CA TARA SA O DUCA PROST EI ISI EAU MERITELE IAR FRAIERI MUNCESC IN STIL PATRIOTISM MULTE PROVERBE ISE POTRIVESC ROMANULUI DAR DAC NU E UNIT NU AU DECAT SA SUFERE ASTA NE FACE SA FIM DIFERIT DE ALTE TARI PESTE TOT IN LUME EXISTA ACEST LUCRU DAR UITATE LA NIVELU DE TRAI SI MAI VORBIM PUTEAM FI DEPARTE DACA NU EXISTAU ACESTI ESCROCI ASTA DATORITA CA POPORU A FOSR SI ESTE UN POPOR DE LINGAI EI VORBESC DIN AUZITE SI NU DIN EXPERIENTA INFORMATILOR SUNT FOARTE FRICOSI SI DEACEA AU HANDICAPU DE ASE ESPRIMA
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar